Naslovnica Trendi Ta konec tedna se vrača Jure Godler

Ta konec tedna se vrača Jure Godler

Avtor: Spletno Uredništvo
Jutri, v petek 19. februarja, se na program Planet TV vrača satirična oddaja ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’. Za oddajo in za voditelja bo to že 13. sezona predvajanja, kar je svojevrsten uspeh.

Jutri, v petek 19. februarja se na Planet TV napoveduje start nove sezone satirične oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem’. Ker bo to, tako za oddajo, kot tudi za voditelja, že trinajsta sezona predvajanja po vrsti, je to za slovenski televizijski trg zagotovo svojevrsten uspeh. Le redke satirične oddaje so na slovenskih programih zdržale tako dolgo, ne da bi zamenjali voditelja ali kar ukinili oddajo.

Glede na trenutno dogajanje v državi Godlerju vsekakor ne bi smelo manjkati zanimivega materiala za satiro. »Ne glede na vse poskuse naših politikov, da bi iztirili satirično industrijo, sem mnenja, da se bodo morali še bolj potruditi. Je pa res, da jim gre na trenutke odlično in našim piscem skrajšajo marsikatero delovno urico,« pravi Godler, ki na Planetu vodi tudi kviz ‘Milijonar’.

Nova sezona oddaje ‘Ta teden z Juretom Godlerjem se bo Planetu jutri pričela ob 21.20. Pravzaprav bo ta sezona zanimiv test za Jureta in tudi za Planet TV. Ali bo Jure lahko še naprej svobodno kritiziral kogarkoli brez ukazov oziroma omejitev s strani novih madžarskih lastnikov Planet TV? Ali pa se lahko trinajsta sezona za Godlerja, ki velja za najbolj nabrušen TV-jezik, izkaže za nesrečno?

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.