Naslovnica Trendi Sveže novosti spomladanske programske sheme na Planetu

Sveže novosti spomladanske programske sheme na Planetu

Avtor: Spletno Uredništvo

Čeprav se zima še nekaj časa ne bo poslovila, pa na televizijskih kanalih počasi že prehajajo na spoladansko programsko shemo. Na Planet TV kmalu začenja priljubljena shujševala oddaja ‘The Biggest Loser Slovenija’, na male ekrane se vrača legendarni kviz ‘Milijonar’, najbolj športne družine pa bodo lahko svojo fizično pripravljenost in ekipni duh dokazale v oddaji ‘Nepremagljivi’. Poleg tega bo z novo sezono oddaje ‘Ta teden’ javnost dražil Jure Godler, nadaljuje se tudi ‘Galileo’…

Argument studio druzenje 002 1 kopijaNovosti so predstavili tudi na posebnem srečanju v studiu oddaje Argument (foto: Ana Kovač/PR Planet TV)

 

Spomladi se na Planet TV že s tretjo sezono vrača šov ‘The Biggest Loser Slovenija’. Tekmovalce, ki hočejo spremeniti svoje slabe navade in izgubiti odvečne kilograme bosta tudi tokrat v roke vzela shujševalna trenerja Nataša Gorenc in Jan Kovačič. V prvih dveh sezonah so gledalci lahko spremljali neverjetne preobrazbe tekmovalcev, za največjo med njimi sta poskrbela zmagovalca Bojan in Klara.

Prvi je šov zapustil lažji za več kot 74 kilogramov, druga pa za skoraj 43 kilogramov. Zdaj bodo lahko svojo voljo in željo po ‘lažjem’ življenju preizkusili novi tekmovalci, čas za prijave se sicer počasi že počasi izteka. Za ekstremne športne izzive drugačne vrste pa bodo poskrbeli ‘Nepremagljivi’. Slovenci smo znani kot športni narod. Zdaj bodo imele slovenske družine priložnost, da dokažejo svojo vzdržljivost, moč in predanost športu.

“Vsako sodelujočo družino bodo sestavljali štirje odrasli člani, na preizkušnji pa bosta tako fizična pripravljenost in ekipni duh kot prava mera borbenosti, saj bo na koncu najbolj ekstremne preizkušnje le ena družina razglašena za najbolj športno družino v Sloveniji,” pravijo na Planetu in vabijo k sodelovanju. Tekmovalno oddajo Nepremagljivi bo vodil Marko Potrč, ki mu športni izzivi niso tuji, saj redno skrbi za svojo fizično kondicijo – tudi v družbi svoje družine.

Na program Planet TV kmalu prihaja tudi najbolj znan televizijski kviz vseh časov. Legendarni ‘Milijonar’, ki že 20 let ustvarja milijonarje po vsem svetu, prinaša 15 vprašanj, ki vodijo do bogate nagrade. Vsi, ki bodo želeli v enem najbolj priljubljenih kvizov na svetu pokazati in dokazati, kako dragoceno je njihovo znanje, bodo priložnost dobili že spomladi na Planetu.

Z novo sezono, že deveto po vrsti, se na Planet vrača tudi ‘Ta teden’ z Juretom Godlerjem. Slednji je z ekipo sodelavcev v prejšnjih sezonah dvignil kar nekaj prahu, saj iskreno komentira dogajanje na slovenskem političnem in družbenem prizorišču ter na šaljiv način osvetljuje aktualne dogodke. Jure je sicer za oddajo leta 2017 prejel viktorja, lani pa je drugič zapored domov odnesel medijsko nagrado žaromet za najbolj nabrušen tv-jezik.

Spomladi se z novo sezono na Planet vrača tudi oddaja ‘Galileo’, ki na poljuden način razlaga zahtevne teme, na Planet 2 pa bodo nadaljevali s prenosi košarkarskih tekem lige ABA ter nogometnih tekem Prve lige Telekom Slovenije, ki jih spremlja oddaja ‘Goool!’ z Danijem Bavcem. Za planetarne novice medtem že skrbi prenovljena informativna oddaja Danes, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 18. uri. 

Bolj poglobljeno se z aktualnimi in zahtevnimi temami ukvarja nova analitična pogovorna oddaja Argument, ki jo vodi Mirko Mayer, gledalci pa jo na Planetu že lahko spremljajo vsak četrtek ob 21. uri. “Ni teme ali funkcije, ki bi imela v Argumentu protekcijo”, zagotavlja voditelj oddaje, ki v ospredje aktualnih tem postavlja slehernika. 

Del spomladanske sheme bo tudi izvirna serija ‘Besa’, ki je nastala v koprodukciji Planet TV. V kriminalni dramski seriji je sodelovalo več kot 200 igralcev iz področja nekdanje Jugoslavije, pa tudi iz Albanije, Velike Britanije in Francije. PR služba Planet TV je dodala še, da sta del igralske ekipe Bese tudi Sebastian Cavazza in Boris Kobal.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.