Naslovnica Trendi Svetovnemu prvaku s kavča se bo pridružila Joga z Brigito Langerholc

Svetovnemu prvaku s kavča se bo pridružila Joga z Brigito Langerholc

Avtor: Spletno Uredništvo

Zadnja novost na Planet TV je telovadba. Zaradi pandemije koronavirusa smo namreč omejeni doma, in prav zaradi tega so tudi na Planetu poskrbeli za redno telovadbo doma. Od torka bo se bo oddaji Svetovni prvak s kavča z Andrejem Milutinovičem pridružila še oddaja Joga z Brigito Langerholc.

Svetovnemu prvaku s kavča se bo pridružila Joga z Brigito LangerholcInštruktorica joge Brigita Langerholc bo kljub hudim časom gledalcem vlivala dobro voljo (foto: PR Planet TV) 

 

Večina Slovencev se po izbruhu pandemije in sklicu izrednih razmer rekreira precej manj, kot bi bilo priporočljivo. Velikonočne dobrote bodo še dodatno napolnile slovenske želodce, zato bo potrebno po praznikih poseči po večjih dozah ‘razmigavanja’ oziroma fizičnih aktivnosti. Tega se zavedajo tudi na Planet TV, kjer so za prihodnje delovnike pripravili kar dve telovadni oddaji. Zanju bo rezerviran termin ob 14.10.

Oddaja ‘Svetovni prvak s kavča’ bo na sporedu trikrat na teden – ob ponedeljkih, sredah in petkih. »Najnovejše novice lahko še vedno spremljate vsako polno uro od 14. do 18. ure, od začetka razmer, zaradi katerih se zadržujemo predvsem doma, pa je za rekreacijo v okolju lastnega doma vsak delavnik poskrbela posebna oddaja z dobro znanim trenerjem Andrejem Milutinovičem, dvakratnim svetovnim prvakom v fitnesu,« sporočajo s Planet TV.

Na male ekrane prvega programa Planet TV pa ob torkih in četrtkih ob 14.10 prihaja še novost – oddaja ‘Joga z Brigito Langerholc’. Bivša vrhunska slovenska atletinja, tekačica na srednje proge, ki je za las zgrešila medaljo na Olimpijskih igrah je danes namreč aktivna kot inštruktorica joge, vizualizacije in dihalne tehnike. Prva telovadna oddaja z Brigito Langerholc bo na vrsti že ta torek, 14. aprila.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.