Naslovnica Trendi Super-ljubljenčki bodo reševali svoje super-gospodarje

Super-ljubljenčki bodo reševali svoje super-gospodarje

Avtor: Spletno Uredništvo
V slovenska kina bo 11. avgusta vstopila še ena animirana novost. Gre za film ‘DC Liga super-ljubljenčkov’, ki ga, poleg vsega ostalega, kar filmu napoveduje veliko priljubljenost, zaznamuje tudi ogromna ekipa sinhronizatorjev v slovenščino.
Super-ljubljenčki bodo reševali svoje super-gospodarje

Superman na sprehodu s svojim super zadovoljnim super-psom (foto: FB Kolosej)

Po vrnitvi Avatarjev in Minionov se v letošnjem poletju napoveduje še nekaj zanimivih animiranih filmskih zgodb. Prvi bo 11. avgusta prikorakal v slovenske kinematografe animirani film ‘DC Liga super-ljubljenčkov’. Gre za zabaven družinski film, v katerem se kontekst ameriških stripovskih super-herojev prepleta s kontekstom domačih hišnih ljubljenčkov. Film pa zaznamuje tudi ogromna ekipa sinhronizatorjev v slovenščino, ki jo sestavljajo:

Predrag Lalič (super-pes Kripto), Sašo Prešeren (pes As), Klemen Bunderla (Superman), Uroš Bitenc (morski prašiček Kih), Gregor Trebušak (Aquaman), Ota Roš (Čudežna ženska), Mirko Medved (Batman), Živa Medved (Lois Lane), Anamarija Krese (Zelena svetilka), Katja Ogrin (pujsa TP), Tina Ogrin (želvica Marta), Barbara Vidovič (Lulu), Jaka Vižintin (veveriček Čip in Flash), Aleksander Golja (Lex Luthor) in Ela Kolšek (mucka Mijavkica).

Kripto je super-pes in s Supermanom sta nerazdružljiva prijatelja, imata enake supermoči in se skupaj borita proti kriminalu v mestu Metropolis. Nekega dne pa Supermana, skupaj z vsemi ostalimi člani Lige pravičnih, ugrabijo in Kripto mora v akcijo. »Kripto mora prepričati pisano druščino iz zavetišča, med katerimi so pes As, TP trebušasta pujsa, želvica Marta in veveriček Čip, da izurijo svoje na novo odkrite supermoči in mu pomagajo rešiti pogrešane superjunake.

‘DC Liga super-ljubljenčkov’ v kina po Sloveniji prihaja predpremierno že 11. avgusta,« so še sporočili s podjetja Blitz Film & Video Distribution, ki je distributer tega filma za Slovenijo. Niso pa povedali, da bosta prvi dve predstavi v Cineplexxu Ljubljana-Rudnik, potem pa se bo redno predvajanje pričelo šele teden dni zatem, natančneje v četertek, 18. avgusta.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.