Naslovnica Trendi Štirje dobrodelni Milijonarji

Štirje dobrodelni Milijonarji

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Planet TV se je božični teden začel včeraj, ko je bila na vrsti prva od posebnih, dobrodelnih oddaj kviza Milijonar. Druga bo na vrsti danes, tretja jutri, četrta pa šele 4. januarja.

Štirje dobrodelni MilijonarjiTudi Jure Košir bo pomagal zbirati dobrodelna sredstva (foto: PR Planet TV) 

 

Tudi na televizijskem programu Planet TV so se v letošnjem prazničnem času posvetili dobrodelnosti in sicer so pripravili štiri posebne oddaje priljubljenega kviza ‘Milijonar’. Voditelj slovenske verzije kviza iz te svetovno znane franšize Jure Godler je že včeraj zvečer v prvi praznično-dobrodelni oddaji gostil nekoč zelo priljubljenega pevca Sebastiana in televizijca Davida Urankarja.

»Tokrat sodelujoči ne bodo potrebovali hitrih prstov, le veliko znanja in dobre volje. V studio prihajata tudi pevki Nuška Drašček in Eva Boto, član glasbene skupine Victory Miki Vlašič in nekdanji smučarski as Jure Košir,« so še zapisali v sporočilu za javnost Planet TV. Pojasnili so tudi, da bo po jutrišnji oddaji sledil kratek premor, a se bo kviz vrnil že prvi teden leta 2021.

Natančneje, na prvi delovni ponedeljek novega leta se Milijonar in voditelj Jure Godler vračata s četrto zaporedno oddajo z znanimi Slovenci, kjer bodo spet zbirali sredstva za pomoč drugim. S Planeta so spomnili še na božični praznični filmski spored ter na filma Sam doma 1 in 2, ki bosta na vrsti 24. decembra (četrtek), oziroma 25. decembra (petek) – oba ob 20. uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.