Naslovnica Trendi Srečno samski ves sobotni popoldan

Srečno samski ves sobotni popoldan

Avtor: Spletno Uredništvo

Domačo humoristično serijo ‘Srečno samski’ na Planet TV predvajajo vsak ponedeljek ob 21. uri, serija pa žanje lep uspeh. Prav zaradi tega so se na tej madžarski TV postaji odločili, da bodo za zamudnike jutri (v soboto, 10. oktobra), od poldneva dalje ponovno predvajali prvih šest delov serije.

 Srečno samski ves sobotni popoldan

Glavni liki slovenske humoristične serije Srečno samski (foto: PR Planet TV)

 

Na Planet TV že nekaj tednov vsak ponedeljek ob 21. uri predvajajo slovensko komično nanizanko ‘Srečno samski’. Gre za svežo, letos posneto serijo, ki raziskuje sodobne izzive medosebnih odnosov. Sobotno predvajanje serije pa bi lahko označili za njen tretji start. Spomladi so namreč po prvih dveh epizodah morali zaradi pandemije prekiniti snemanje, nato so ob izteku avgusta pričeli s predvajanjem od začetka, sedaj pa se obeta še ponovitveni kolaž prvih šestih epizod. Zgodba serije je vsekakor zanimiva in kompleksna.

»Glavna lika sta Maja (Živa Selan) in Peter (Matej Puc), ki navzven živita sanjsko življenje, a med njiju se vrinejo težave v poslu in pri načrtovanju naraščaja, Peter pa prevara Majo z njeno sestro (Aleksandra Balmazović), karieristko Jano. Maja, ki sprva ne ve, s kom je Peter skočil med rjuhe, se odloči za obisk terapevtske terapije pri Bernardu (Primož Vrhovec), ki meni, da je z razmerjem konec, medtem ko je njegova partnerica Vida (Iva Krajnc Bagola), prav tako terapevtka, nasprotnega mnenja in je specializirana za reševanje zakonov.

A tudi sama naletita na nepremostljivo oviro, ko Vida odkrije, da bi vendarle lahko imela otroka, Bernard pa si ga ne želi,« razkriva napovednik serije, v kateri pa se zvrsti še vrsta likov, ki še bolj zapletejo zgodbo – privatni detektiv Denis (Andrej Murenc), spletna ‘influenserka’ Sonja (Sara Dirnbek), preprosti Srečko (Luka Cimprič) in natakarica Fani (Tijana Zinajić). Na Planetu so sicer doslej že predvajali prvih sedem od skupnih dvanajst epizod nanizanke.

Jutri (v soboto, 10. oktobra) pa bo od 12. ure dalje zapored predvajanih prvih šest delov serije. Ponovitev najnovejše, sedme epizode bo na sporedu zvečer ob 21.30, osmi del pa se obeta v ponedeljek, 12. oktobra, ob klasični 21. uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.