Naslovnica Trendi Srečno samski in Milijonar za začetek televizijske jeseni

Srečno samski in Milijonar za začetek televizijske jeseni

Avtor: Spletno Uredništvo

Za mnoge televizijske programe se s koncem avgusta že obetajo novosti, ki napovedujejo prehod na jesensko programsko shemo. Na Planet TV bosta prvi znanilki televizijske jeseni kviz ‘Milijonar’ in nova serija ‘Srečno samski’.

Srečno samski in Milijonar za začetek televizijske jeseniIgralske ekipa nove slovenske serije ‘Srečno samski’ (foto: PR Planet TV)

 

 V ponedeljek, 31. avgusta se na Planet TV vrača priljubljeni kviz ‘Milijonar’. Tudi četrto sezono bo voditelj te popularne oddaje Jure Godler. Slednji je osrednjo vlogo v kvizu prevzel že prejšnjo sezono, ko je se je v oddaji pojavila tudi novost – pomoč voditelja. In prav pri temu se je Jure tudi velikokrat izkazal za koristnega pomočnika.

Tudi ‘Milijonar’ pa se letos ni mogel izogniti pandemiji koronavirusa Covid 19. Tako spomladi v studiu nekaj časa ni bilo občinstva in tudi ob pripravi nove sezone kviza so morali prisotni spoštovati vsa aktualna priporočila glede zdravstveno-preventivnih ukrepov. Zaradi izbruha okužb pa je imela še večje težave nova domača TV-serija ‘Srečno samski’.

Snemanje slednje je bilo spomladi prekinjeno, predvajali pa so le prva dva dela. Tokrat Planet TV obljublja vseh predvidenih 12 oddaj. »Srečno samski so romantična komedija, v kateri ne manjka drame.Ta ga pošteno zagode že v prvih delih, ko Peter, ki ga igra Matej Puc, svojo ženo Majo (Živa Selan) prevara z njeno sestro Jano (Aleksandra Balmazović).

Maja, ki ne ve, s kom je Peter skočil med rjuhe, se znajde v pravi krizi in se odloči za skupinsko terapijo pri Bernardu (Primož Vrhovec), ki meni, da je z razmerjem konec, medtem ko je njegova partnerica Vida (Iva Krajnc Bagola), prav tako terapevtka, nasprotnega mnenja in je specializirana za reševanje zakonov.

Pester nabor likov s takšnimi in drugačnimi srčnimi težavami dopolnjujejo še zasebni detektiv Denis (Andrej Murenc), spletna vplivnica Sonja (Sara Dirnbek), preprost Srečko (Luka Cimprič) in prizemljena natakarica Fani (Tijana Zinajić),« so zgodbo serije obnovili v napovedniku Planet TV.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.