Naslovnica Trendi Slovenske družine niso razočarale

Slovenske družine niso razočarale

Avtor: Spletno Uredništvo

Jutri, v sredo 12. junija, bo na Planet TV na sporedu finale športnega družinskega tekmovanja ‘Fittest Family’. Vse tri slovenske družine so na poligonih dokazale odlično športno pripravljenost in povezanost ter se uvrstile med najboljših šest. A le ena družina bo prišla domov bogatejša za 27.000 evrov.

Slovenske družine niso razočarale Družina Jarc je pričetkom finalnih bojev štela med favorite za končno zmago (foto: Planet TV)

 

Jutri (v sredo, 12. junija) bo ob 21. uri na Planet TV na sporedu veliki finale ‘najbolj športnega družinskega tekmovanja’ oziroma šova ‘Fittest Family’. Oddaja, ki jo za slovensko tržišče vodi Marko Potrč in je nastala v koprodukciji s hrvaško podružnico televizije RTL, je na začetku predstavila štirinajst družin, od tega enajst hrvaških in tri slovenske. Slovenske družine Križman, Podobnik in Jarc so na zahtevnih poligonih dokazale odlično pripravljenost in povezanost ter se uvrstile med šest najboljših.

To je nedvomno lep uspeh, na katerega so lahko mnogi ponosni. Najbrž pa bi bilo bilo za gledalce še bolj zabavno, če bi bila narodnostna zasedba še bolj pestra, ali če bi družine prihajale z vseh 7 držav z območja nekdanje Jugoslavije. Za televizijski postaji RTL in Planet TV pa bi to pomenilo večjo gledanost in najbrž tudi večje priihodke. Letos sta slovenske družine v šovu Fittest Family trenirala in motivirala Filip Kržišnik in Blaž Slanič, znana kot F&B Acrobatics.

Na Planet TV so posebej poudarili, da se je v finalne boje uspelo uvrstiti tudi družini Jarc iz Kamnika pod Krimom, ki gledalcev ni navduševala le z izjemno športno pripravljenostjo, ampak tudi s srčnostjo in sproščenostjo. Za Jarčeve in ostale so mnogi navijali že včeraj zvečer, danes ob 21. uri bo na Planetu na vrsti predzadnja oddaja, ko se bodo družine pomerile na enih najtežjih poligonov doslej. V sredo zvečer pa bo naziv najbolj fit družine in zlato palico v vrednosti 27 tisoč evrov osvojila le ena družina.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.