Naslovnica Magazin Slovenska digitalna kampanja za vzgled drugim

Slovenska digitalna kampanja za vzgled drugim

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenska turistična organizacija (STO) bo s svojimi svežimi izkušnjami danes sodelovala na obsežnem mednarodnem webinarju, ki ga je pripravila organizacija ‘Digital Tourism Think Tank’. Spletni dogodek se imenuje ‘Trip Planning and Itinarary Creation to Encourage Domestic Tourism’, oziroma ‘Načrtovanje potovanja in ustvarjanje itinerarijev za spodbujanje domačega turizma’.

Slovenska digitalna kampanja za vzgled drugimSlovenija je polna prelepih skritih kotičkov, a jih je potrebno znati tržiti (foto: SJ)

 

Slovenska turistična organizacija (STO) se nenehno trudi s promocijo lepot Slovenije doma in v tujini, kar je tudi en od osnovnih stebrov prihodkov gospodarske panoge turizma v državi. Letos je sicer zaradi pandemije koronavirusa tujih gostov opazno manj kot v prejšnjih letih, a je STO učinkovito reagirala na nove razmere in že spomladi začela z digitalno kampanjo za domače goste ‘Zdaj je čas. Moja Slovenija’.

»V dvanajstem tednu izvajanja kampanje beležimo že preko 230.000 objav s ključnikoma #ifeelsLOVEnia in #mojaslovenija, na pristajalnih straneh kampanje na portalu Slovenia.info je za rezervacijo na voljo preko 360 paketov različnih ponudnikov širom Slovenije. Še vedno lahko tudi spremljate povabila k obisku njihovih najljubših destinacij s strani znanih Slovencev in različnih obrazov slovenskega turizma,« sporočajo s STO.

Ker se je ta digitalna komunikacijska kampanja med Slovenci lepo prijela, bodo danes slovenske izkušnje predstavljene tudi na webinarju ‘Digital Tourism Think Tank-a’. Tam bo govora o učinkovitih načinih za spodbujanje domačega gosta, o aktivnostih za spodbujanje počitnikovanja domačih gostov v Sloveniji, kako je STO v kampanjo vključila tudi ‘Trip Planner’, o spodbujanju ustvarjanja novih itinerarijev in pa tudi, kakšni so prvi rezultati kampanje.

»Na webinarju bo aktivnosti in rezultate predstavljala Aleksandra Jerebic Topolovec, vodja portala www.slovenia.info in predstavnik Inspirock Trip Plannerja, g. Steve Effron, webinar bo vodil vodja Digital Tourism Think Tank, Nick Hall,« so še sporočili s STO in dodali, da se bo webinar pričel ob 15. uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.