Naslovnica Trendi Šesterica Corti collective prihaja s svojim lanskim albumom

Šesterica Corti collective prihaja s svojim lanskim albumom

Avtor: Spletno Uredništvo
Društvo Kapa bo v ponedeljek, 26. dne malega srpna (julija) 2021 v Letni vrtu Gala hale gostilo skupino Corti collective. Skupina bo v živo predstavila svoj prvi album z naslovom ‘Repeat-flowering Rose’.
V skupini Corti collective so se odločili za originalno glasbeno smer (foto: FB Corti collective)

Skupino Corti collective sestavljajo vokalistka in tekstopiska Eva Prusnik, producent in violinist Gašper Povše, klaviaturist Matej Kurinčič, kitarist Grega Povše, basist Luka Dobnikar ter bobnar Žiga Petrič. Ljubljanska šesterica se je na svoji poti odločila za privlačno mešanico treh zvrsti in sicer se giblje v glasbenih meandrih med soulom, hip-hopom in popom.

»Iz ljubljanske podtalnice je vzniknila nova glasbena zasedba, ki vibrira na frekvence neo-soula, hip hopa in popa. Ob tem jo spremlja surov in radoveden glasbeni jezik, ki pripoveduje zgodbe v slogu magičnega realizma. Prepustite se poletnemu večeru in unikatni žanrski fuziji, ki sliši na ime Corti collective,« pravi napovednik Društva Kapa.

Koncert bo na sporedu v ponedeljek, 26. julija od 20. ure dalje, skupina pa bo na odru v Letnem vrtu Gala hale predstavila svoj marca lani izdani album ‘Repeat-flowering Rose’. Sicer so Corti collective na začetku meseca že zablesteli na mariborskem festivalu Lent.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.