Naslovnica Trendi Septembra se obeta tretji film franšize Kingsman

Septembra se obeta tretji film franšize Kingsman

Avtor: Spletno Uredništvo

Družba 20th Century Studios je napovedala, da jeseni v kinematografe prihaja tretji film franšize ‘Kingsman’. Angleški naslov filma je ‘The King’s Man’, slovenski pa ‘The King’s Man: Začetek’. Gre za akcijski triler z vohunskimi spletkami in zgodovinskim ozadjem, zgodba pa se časovno dogaja pred prvima dvema deloma.

Septembra se obeta tretji film franšize Kingsman Filmski prizor, ki močno spominja na dogajanje 28. junija 1914 v Sarajevu (foto: Blitz Slovenija)

 

Leta 2014 je v kinematografe po vsem svetu zakorakal prvi film franšize, imenovan ‘Kingsman: Tajna služba’, tri leta kasneje pa je sledil še drugi film – ‘Kingsman: Zlati krog’. Oba filma sta se izkazala za uspešnici, kar pa ni presenetljivo.

Franšiza je namreč nastala po stripovski seriji ‘Kingsman’(ki je startala leta 2012), privlačne vohunske zgodbe pa so pri 20th Century Studios pretvorili v vsestransko kakovosten film.

Septembra (prvotno predviden datum za globalno tržišče je bil 18. 9., trenutno pa je za Slovenijo napovedana premiera 17. 9.) v kina prihaja še tretji film iz niza – ‘The King’s Man: Začetek’.

»Zgodba je postavljena v čas okoli leta 1900 in sledi družbi največjih umov tiranov in kriminalcev v zgodovini, ki se zberejo z željo ustvariti vojno, ki bi pogubila milijone ljudi, ko se en sam mož poda v tekmo s časom, da bi jih ustavil,« razkriva napovednik filma.

V filmu igrajo Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Harris Dickinson, Daniel Brühl, Djimon Hounsou in Charles Dance, za režijo je pa spet poskrbel Matthew Vaughn.

Nov akcijski triler z vohunskimi spletkami in zgodovinskim ozadjem se ponaša tudi z visokim proračunom, kar je običajno dodatno zagotovilo, da bo končni izdelek spektakularen in vreden ogleda.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.