Naslovnica Trendi Še vedno verjamem je resnična ljubezenska tragedija

Še vedno verjamem je resnična ljubezenska tragedija

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenski kinematografi se postopno vračajo v stare tirnice, zato so se počasi spet začele vrstiti tudi napoved novih filmov. V kina po Sloveniji tako v sredo, 24. junija, prihaja resnična in obenem tragična ljubezenska zgodba pevca Jeremyja Campa.

Še vedno verjamem je resnična ljubezenska tragedijaPrava ljubezen lahko vsakemu od nas za vedno spremeni življenje (foto: Blitz Slovenija)

 

Film ‘Še vedno verjamem (I Still Believe)’ je posnet po tragični ljubezenski zgodbi pevca ‘krščanske’ glasbe Jeremyja Campa, o kateri je pisal že v svoji avtobiografiji. Ljubezenska zgodba Jeremyja in njegove prve žene Melisse je intenzivna, kratka in z žalostnim koncem, a hkrati čudovita, iskrena, pristna ter polna upanja. Melissa je bila Jeremeva prva ljubezen, a je zbolela za neozdravljivo boleznijo.

Vseeno sta se oktobra 2000 poročila, že na medenih tednih izvedela, da se je njen rak še razširil in že februarja leta 2001 je Mellisa umrla.“Dva ali tri tedne po njeni smrti, sem napisal pesem  ‘I Still Believe’. To je bilo obdobje, ko nisem več želel igrati na kitaro. Končal sem. Odšel sem nazaj v Indiano k svoji družini, kjer sem se boril z depresijo. Bil sem obupan. Žaloval sem. Vendar nekaj v meni mi je govorilo, da moram ponovno pobrati svojo kitaro,” je pojasnil Jeremy.

Slednji se je nato vrnil k koncertiranju, da bi delil svojo tragično ljubezensko zgodbo skozi glasbo. Leta 2003 pa se je že poročil s svojo novo ljubeznijo Adrienne, s katero ima tri otroke. Film ‘Še vedno verjamem’ v distribuciji Blitz Film & Video Distribution v kina po Sloveniji prihaja v sredo, 24. junija. V filmu sicer igrajo KJ Apa (Jeremy Camp), Britt Robertson (Melissa), Shania Twain, Gary Sinise, itd., za režijo sta poskrbela brata Erwin, scenarij pa spisala Jon Erwin & Jon Gunn.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.