Naslovnica Trendi Še vedno Alice, deveta obletnica kraljevske poroke in hrvaška telenovela

Še vedno Alice, deveta obletnica kraljevske poroke in hrvaška telenovela

Avtor: Spletno Uredništvo

Letošnji prvomajski prazniki bodo drugačni od prejšnjih, brez kresov in piknikov v naravi. Velika večina ljudi jih bo preživela doma pred TV zasloni, zato so tudi na POP TV pripravili poseben program in praznični konec tedna raztegnili še na ponedeljek.

Še vedno Alice deveta obletnica kraljevske poroke in hrvaška telenovelaGlavni zvezdi vikenda bosta Harry, ki je pravzaprav Henry, in Meghan (foto: POP TV)

 

V petek, 1. maja bo na POP TV ob 21.20 na sporedu film ‘Še vedno Alice’ (Still Alice), v katerem igra glavno vlogo Julianne Moore, ki je za vlogo Alice prejela tudi Oskarja. Nato bo POP TV vikend posvetil britanskemu dvoru in sicer zato, ker mineva 9 let, odkar sta se poročila Kate Middelton in William Arthur Philip Louis Windsor oz. princ William. Sicer ni povsem jasno, zakaj je deveta obletnica za slovenske gledalce tako pomembna. 

Prav tako ni jasno, zakaj potem niso pripravili nobenega dokumentarca o tej poroki, ampak enega o pokojni princesi Diani in kar dva dokumentarca o Henryu Charlesu Albertu Davidu oz. princu Harryu in Meghan Markle. »2. maja ob 15.30: ‘Diana, najina mati: njeno življenje in zapuščina’ (Diana, Our Mother: Her Life and Legacy), 3. maja ob 14.55: ‘Harry in Meghan: Upornik z dvora’ (Harry & Meghan: Royal Rebels), 3. maj ob 15.45: ‘Harry in Meghan: baby boom’ (Harry & Meghan: Baby Fever),« piše v napovedniku.

Čeprav bo na programu šele v ponedeljek 4. maja ob 20. uri, pa so na POP TV med prvomajski praznični spored uvrstili tudi novo komično serijo ‘Šverc komerc’ (Na granici). Hrvaška telenovela se sicer dogaja na meji med Hrvaško ter Bosno in Hercegovino, kjer je šefica kriminalnega podzemlja v vasi Lokvica starka Zorka, glavna lika v seriji pa sta še ekonomistka Petra in obmejni policaj Marko.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.