Naslovnica Trendi Še natanko mesec dni do drugega Space Jama

Še natanko mesec dni do drugega Space Jama

Avtor: Spletno Uredništvo
Distributerska hiša Blitz Film & Video Distribution je v zadnjih dneh napovedala zanimivo kinematografsko novost. V slovenska kina že 15. julija prihaja igrano-animirana in zelo košarkarsko obarvana pustolovščina Space Jam 2.
Še natanko mesec dni do drugega Space Jama

Tudi v drugem nadaljevanju Space Jama nastopajo sami znani obrazi (foto: Blitz Slovenija)

Originalni film Space Jam je v ameriške kinematografe prišel leta 1996, v njem pa je glavno vlogo odigral košarkar Michael Jordan, ki je bil tedaj na višku športne slave. 25 let kasneje se zgodovina ponavlja, le da bo namesto Michaela Jordana nastopil sedanji mož št. 1 svetovne košarke LeBron James. LeBron se bo tako v animirano-igranem filmu ‘Space jam: nova legenda’ (‘Space Jam: A New Legacy’) podal v nove avanture z Zajcem Dolgouščkom.

»LeBron in njegov sin Dom sta ujeta v digitalnem svetu sovražne umetne inteligence in LeBronu, Zajcu Dolgouščku in Zajčici Loli ne preostane drugega, kot da se proti digitaliziranim zlobnim Razbijačem pomerijo na igrišču, skupaj s tolpo razvpitih in nediscipliniranih Looney Tunsov. Bitka med Tunesi in Razbijači tako postane LeBronov največji izziv življenja,« pravi napovednik filma, ki bo od 15. julija tudi pri nas na voljo v dveh verzijah – angleški s podnapisi in sinhronizirani v slovenski jezik.

V klasični angleški verziji (s podnapisi) poleg LeBrona Jamesa igrajo še Zendaya (Lola), Jim Cummings (Taz), Gabriel Iglesias (Hitri Gonzales), Eric Bauza (Racman Tepko) in Jeff Bergman (Zajec Dolgouhec). V slovenski (sinhronizirani) verziji pa so junakom glasove posodili Rok Kosec (LeBron James), Teja Jugovic (Lola), Mirko Medved (Dom), Tina Ogrin (Kamiyah James), Blaž Šef (Al G), Gašper Jarni (Zajec Dolgouhec) in Emir Jušič (Sylvester).

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.