Naslovnica Trendi Šazam se vrača z besom bogov

Šazam se vrača z besom bogov

Avtor: Spletno Uredništvo
Danes v slovenske kinematografe premierno vstopa nova filmska produkcija studia Warner Bros., ki nosi naslov ‘Šazam! Bes bogov’. Ker je Ljubljana po 22 letih prav ta teden ostala brez kina Kolosej, kino Komuna pa je v prenovi, bo potrebno v prestolnici tokrat malce bolje preveriti, kje in kdaj bo točno film na sporedu.
Šazam se vrača z besom bogov

Plakat filma ‘Šazam! Bes bogov’ (foto: Blitz Slovenija)

Nova akcijsko-fanazijska avantura z naslovom ‘Šazam! Bes bogov’ bo danes (15. marca), premierno na sporedu le v dveh kinodvoranah po Sloveniji. Ena je Kino Bežigrad v prestolnici, druga pa Maribox, kjer bo na sporedu ‘Noč najstnikov’ (‘Teen’s night’). V kinih družbe Cineplexx je drevi na sporedu ‘Večer superjunakov’, zato bodo poleg premiere novega Šazama povsod vrteli katerega od filmov s superheroji v glavnih vlogah.

»Nova epska pustolovščina studia Warner Bros. ‘Šazam! Bes bogov’ je nadaljevanje uspešnice ‘Šazam!’ iz leta 2019, v glavni vlogi pa se vrača Zachery Levi. Film je nasičen z akcijo, novimi svetovi, mitološkimi bitji, raznolikimi junaki, grozečimi zlikovci in značilnim humorjem, popolnoma prilagojenim Zacheryju,« med drugim razkriva napovednik novega filma, ki ga za slovensko tržišče distribuira družba Blitz.

Zanimiva informacija glede filma pa je tudi ta, da je Levi svojo udeležbo v nadaljevanju navdušeno potrdil že tedaj, ko scenarista Henry Gayden in Chris Morgan skripte še nista niti končala. Sicer je bila svetovna premiera filma že prejšnji teden v kanadskem Torontu, od danes pa se tudi v Sloveniji nadaljuje zgodba o najstniku Billyju Batsonu, ki izgovori besedo ‘Šazam’ in se premeni v superjunaka, da bi rešil svet pred zlom…

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.