Naslovnica Trendi Satira se bo dogajala ob sobotah zvečer

Satira se bo dogajala ob sobotah zvečer

Avtor: Spletno Uredništvo

Na TV Slovenija 1 se bo prihodnjo soboto pričela nova sezona satirično-humoristične oddaje ‘Kaj dogaja?’. Za zabavo bodo ponovno skrbeli Tilen Artač, Admir Baltić, Miha Brajnik in Igor Bračič.

Satira se bo dogajala ob sobotah zvečer

Vsako soboto ob 20.55 se bo ta zloglasna četverka spet pojavila na ekranih TV SLO 1 (foto: Adrian Pregelj/RTV Slovenija)

 

Prihodnjo soboto, 30. januarja, se bo na Televiziji Slovenija 1 pričela nova sezona satirično-humoristične oddaje ‘Kaj dogaja?’. To bo sicer že peta sezona te serije, kar zgovorno priča o njeni uspešnosti in priljubljenosti. Tudi v novem nizu oddaj bodo voditelj Tilen Artač, reporterja Admir Baltić in Miha Brajnik ter tudi Igor Bračič gledalcem na svojstven način predstavili najbolj zanimive dogodke zadnjega tedna.

»Tako kot vlada z ukrepi bomo tudi mi vsak teden poskusili Slovence presenetiti z novimi dozami smeha. Za trajni učinek priporočamo tedenski odmerek v soboto točno ob 20:55. Z ekipo januarja ne počivamo, ampak se intenzivno pripravljamo, da bi bila nova sezona Kaj dogaja? še boljša od prejšnje. Za zdaj je videti, da nam materiala tudi ti sezono ne bo primanjkovalo,« pravi voditelj Tilen Artač.

Sicer se obeta vrsta stalnih rubrik – ‘Of D Rekord’, ‘Kdo dogaja?’, ‘Mala terasa’, ‘PUP TV’. Napoveduj se tudi obilica novih zabavnih skečev, vrsta zanimivih gostov, ki bodo sodelovali v več rubrikah, pa seveda številne imitacije in popularni liki, ki so gledalce navduševali že v prejšnjih sezonah. Nova sezona satirično-humoristične oddaje ‘Kaj dogaja?’ bo na sporedu TV SLO 1 vsako soboto ob 20.55.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.