Naslovnica Magazin SAP pripravlja večdnevno virtualno informacijsko konferenco

SAP pripravlja večdnevno virtualno informacijsko konferenco

Avtor: Spletno Uredništvo

Digitalna družba oziroma software korporacija SAP se je odločila, da bo svoje za letos predvidene aktivnosti zaradi pandemije koronavirusa preselila na splet. Tako bo že sredi meseca junija izpeljala obsežen virtualni dogodek, ki so ga poimenovali’ SAPPHIRE NOW Reimagined’. 

SAP pripravlja večdnevno virtualno informacijsko konferencoSAP je sledeč trenutnim zdravstveno-preventivnim trednom svoje večje javne dogodke preselil v digitalno okolje (foto: pexels.com)

 

Evropska mulitnacionalka SAP je družba, specializirana za poslovno programsko opremo za upravljanje poslovnih dejavnosti in odnosov s strankami. Sedež centrale je v nemškem Waldorfu, lokalne podružnice družbe pa so prisotne v kar 180 državah sveta. Zaradi pandemije koronavirusa so morali letos pri SPA vse svoje seminarje, predavanja in poslovne dogodke prenesti na splet.

Tako bo družba od 15. do 19. junija izpeljala prvič izpeljala povsem virtualni dogodek, ki so ga poimenovali ‘SAPPHIRE NOW Reimagined‘. Udeležencem bo v teh dneh na voljo bogato omrežje digitalnih oddaj in skrbno izbranih vsebin ‘Sapphire Now Converge‘. Cilj akcije je, da na preprost način zagotovi informacije, pomembne za neprekinjeno poslovanje podjetij tudi v času pandemije koronavirusa.

»SAP-jeve vsebine bodo zaživele na novem spletišču v živo in na zahtevo. Na 15 kanalih – s prenosi v živo in posnetimi vsebinami, ki so zasnovani okrog različnih interesnih področij – vam bodo na voljo inovacije in nasveti podjetja SAP, medtem ko bodo SAP-jeve stranke izpostavile poslovne rezultate z uporabo teh rešitev. Ne zamudite uvodnega govora izvršnega direktorja podjetja SAP, Christiana Kleina, ki mu bodo sledili člani izvršnega odbora in posebni gosti.

Spregovorili bodo o vodenju organizacij skozi obdobje krize in gospodarskega okrevanja ter o tem, kako ustvariti boljšo prihodnost že danes,« napovedujejo pri slovenski podružnici SAP-a. SAP sistemi, aplikacije in produkti za obdelavo podatkov d.o.o., je sicer v Sloveniji prisotna od leta 1999 in je v času omejitev gibanja že delovala pretežno prek spleta oz. prek webinarjev.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.