Naslovnica Trendi Sanjski moški, Melania in poplava risank

Sanjski moški, Melania in poplava risank

Avtor: Spletno Uredništvo

Na POP TV so že pripravili poseben program za bližnje šolske počitnice, poleg tega pa so se lotili iskanja kandidatk za novo sezono šova ‘Sanjski moški’.

Sanjski moški Melania in poplava risankAmeriški ‘sanjski moški’ na eni od podelitev TV nagrad (foto: Nathan Rupert/Bachelor/flick.com)

 

POP TV je pravkar začel zbirati prijave za enega najbolj priljubljenih resničnostnih šovov, imenovanega ‘Sanjski moški’. Očitno pa so sanjskega moškega na POP TV že našli, sedaj iščejo pripadnice ženskega spola, ki bi se potegovale za njegovo ljubezen. V novi sezoni tega ljubezenskega spektakla bodo ‘sanjskega’ in njegove potencialne izbranke popeljali na razne romantične lokacije in jim pričarali nepozabne zmenke.

Sicer je šov Sanjski moški slovenska verzija ameriške oddaje ‘The Bachelor’, ki je v ZDA na sporedu že od leta 2002, do danes pa so posneli že več kot 250 epizod. Že v prihodnjih dneh pa se na POP TV obeta nekaj programskih novosti. V ponedeljek 26. oktobra se namreč pričenjajo t.i. ‘krompirjeve počitnice’, zato bodo jutranji program prihodnji teden krojile risanke.

Med 7. in 8. uro bodo na vrsti živalske risane serije’ Luna Petunija’, ‘Robocar Poli’, ‘Maša in medved’, ‘Zebra Zigbi’, ‘Super krila’, ‘Govoreči Tom’ in prijatelji ter ‘Male opice Mončiči’. Popoldnevi bodo minili v znamenju serije ‘Betty v New Yorku’, zvečer bosta sledili seriji ‘Najini mostovi’ in ‘Šverc komerc’. V četrtek bo na vrsti kuharskih dvoboj iz niza ‘MasterChef Slovenija’, konec tedna pa se obetata še film ‘Njeni tastari’ in filmska premiera ‘Odločilni glas’.

Ker se poleg krompirjevih počitnic bližajo tudi volitve predsednika ZDA, bo v nedeljo 1. novembra na sporedu še ena premiera in sicer francoske dokumentarne oddaje ‘Kdo je Melania Trump?’ V tem dokumentarcu bodo avtorji odgovarjali na vprašanja, ali je Melania spletkarka, ki se ne znajde v središču pozornosti ali povsem nasprotno – simbol vrnitve k moralnim vrednotam.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.