Naslovnica Trendi Sanjskemu moškemu bodo sledili sanjski komentarji

Sanjskemu moškemu bodo sledili sanjski komentarji

Avtor: Spletno Uredništvo
 S POP TV so spomnili, da do pričetka resničnostnega šova ‘Sanjski moški’ manjka le še 10 dni, in da bo takoj po šovu na vrsti povsem nova oddaja ‘Vrtnice in vino’. V tej oddaji bodo trije pari pokomentirali, kaj se je pravkar zgodilo v šovu.
Komentatorki Nuša in Alja sredi akcije in v popolni bojni opremi (foto: PR Pro Plus)

Na POP TV se za to pomlad napoveduje marsikaj zanimivega. Tako bo v soboto, 17. aprila, startala nova sezona resničnostnega šova ‘Sanjski moški’. Glavno vlogo sanjskega moškega bo imel tokrat Gregor Čeglaj, ki se bo najbrž moral močno potruditi z izbiro med kar osemnajstimi tekmovalkami. Šov bo na programu POP TV na vrsti vsako soboto in tudi vsako nedeljo ob 20. uri.

Da bi stopili korak z modernim časom, ko je skoraj vsakdo strokovnjak za vse živo, pa so na POP TV pripravili tudi novo oddajo ‘Vrtnice in vino’, ki bo na vrsti ob 21.uri. Gre za oddajo, v kateri bodo trije pari komentirali, kaj se je malo pred tem zgodilo v šovu. »Na komentatorsko pot se podajajo trije pari, ki bodo Sanjskega moškega spremljali z domačih naslanjačev in na glas povedali tisto, kar si mislimo tudi gledalci.

Pokovko bomo pred zasloni jedli z zabavnima upokojenkama Bojano in Milico, partnerjema Marušo in Luko ter prijateljicama Nušo in Ajlo,« so pojasnili s  POP TV. Najbolj zanimivi bodo najbrž komentarji Luke, ki bo osamljen zastopal moško manjšino v tej oddaji. Tisti najbolj nestrpni si bodo prvo epizodo lahko vnaprej ogledali prek programa oz. videoteke VOYO že v petek, 16. aprila.

 

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.