Naslovnica Trendi RTV Slovenija in kolesarsko svetovno prvenstvo

RTV Slovenija in kolesarsko svetovno prvenstvo

Avtor: Spletno Uredništvo

Ljubitelji športa bodo med 22. in 30. septembrom 2018 večkrat prikovani pred televizijske ekrane. V Innsbrucku bo namreč na sporedu svetovno prvenstvo v cestnem kolesarstvu. Na njem bo nastopila najštevilčnejša slovenska reprezentanca doslej, ki bo štela 24 tekmovalcev.

rogla 1Glavni adut Slovenije bo Primož Roglič, ki je lani na SP osvojil srebro v kronometru (foto: kolesarska-zveza.si) 

 

Gledalci programa Televizije Slovenija si bodo med 26. in 30. septembrom lahko ogledali kronometer v elitni moški konkurenci, cestno dirko mlajših članov, cestno dirko žensk ter cestno dirko za moške v elitni konkurenci. Komentator vseh prenosov svetovnega prvenstva v cestnem kolesarstvu na Televiziji Slovenija bo Tomaž Kovšca, strokovni reporter Primož Čerin, prenose pa bo z zanimivimi statističnimi podatki obogatil strokovni sodelavec Miha Mišič.

Novinar David Črmelj bo s snemalcem v Innsbruck odšel že na začetku prvenstva, kjer bo zadolžen za posredovanje informacij s prizorišča, spremljanje slovenske reprezentance ter za pripravo posebnih zgodb iz zakulisja. Z Martinom Hvastijo pa se bosta v prenose tudi neposredno vključevala. Več informacij iz zakulisja boste deležni tudi na družbenih medijih, oziroma FB profilu, twitter profilu in na portalu Multimedijskega centra RTV Slovenija rtvslo.si.

Na RTV Slovenija pripravljajo številne intervjuje, članke in zanimivosti o ključnih akterjih slovenske kolesarske reprezentance. Na Radiu Slovenija bodo svetovno prvenstvo podobno pozorno spremljali v informativnih oddajah in športnih oddajah na Valu 202 Naval na šport, Športna sobota in Nedeljsko športno popoldne. In če bodo slovenski kolesarji osvjl kakšno medaljo, potem bosta tudi gledanost in poslušanost precej višji.  

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.