Naslovnica Trendi Rešeno življenje in zapleten status

Rešeno življenje in zapleten status

Avtor: Spletno Uredništvo

Po izteku priljubljene serije ‘Ženska’ na Planet TV takoj prihaja naslednja turška serija, prvzaprav kar dve. Prva novost se imenuje Rešeno življenje in je ena najbolj gledanih serij lanskega leta. Za malce več sprostitve pa bo poskrbela druga nova turška nadaljevanka z imenom ‘Status: zapleteno’. Premierna dela novih serij bosta na sporedu v ponedeljek, 24. junija, oziroma v torek, 25. junija.

 Rešeno življenje in zapleten status Prizor iz nove ‘planetarne’ turške serije Rešeno življenje (foto: PR Planet TV)

 

Prihodnji ponedeljek (24. junija) bo na Planet TV ob 19. uri na sporedu zadnji del druge sezone priljubljene turške dramatične serije ‘Ženska’. Takoj po koncu zadnjega dela pa se ob 20. uri na sistem kanalu začenja povsem nova nadaljevanka ‘Rešeno življenje’ . Gre za eno najbolj gledanih turških serij lanskega leta, v kateri se dramska zgodba se vrti okoli Nefes, ki so jo pri šestnajstih letih prodali v neželen zakon z nasilnim Vedatom.

Po osmih letih, ki jih je preživela zaprta v nasilni hiši, pa ji pri enem od številnih poskusov le uspe pobegniti. S sinom se skrijeta v prtljažniku moževega poslovnega partnerja, ki prihaja iz okolice Črnega morja in je pripravljen trpinčeno žensko zaščititi s svojim življenjem. A njegova poteza ne pomeni le težav v poslovnem svetu, ampak tudi v lastni družini in okolici,” so zapisali v napovedniku serije. 

Sicer je ‘Rešeno življenje’ premiero doživelo lani in je hitro postalo ena najbolj gledanih turških serij. Da ta trditev ni iz trte izvita, priča tudi dejstvo, da je serija prejela kar  tri turške medijske nagrade ‘Zlati metulj’ in sicer v treh najbrž najbolj pomebnih kategorijah: za najboljši tv-par (Irem Helvacioglu, Ulas Tuna Astepe), za najboljši scenarij in za najboljšo režijo. Rešeno življenje bo na Planetu na sporedu od ponedeljka do petka ob 20. uri. 

Prihodnji torek, 25. junija, pa bo na Planet TV ob 19. uri prvič na sporedu še druga turška novost konca meseca junija – serija ‘Status: zapleteno’, ki bo imela malce bolj komični pridih. V središču zgodbe je Aysegul, mlado dekle, ki živi s svojo mačko in si želi postati pisateljica. Na dopustu v Grčiji, kamor so jo poslali prijatelji, pa spozna slavnega igralca Cana Tekina. Kot se v življenju pogosto zgodi, njuno srečanje ne gre ravno po načrtu.  

Romantična komedija Status: zapleteno, ki je turška predelava južnokorejske uspešnice, bo na Planetu sporedu od ponedeljka do petka ob 19. uri. Torej bo najprej na vrsti malo smeha, potem malo drame….

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.