Naslovnica Šport Znano je, kdo bo vodil Slovensko hišo na olimpijskih igrah v Tokiu

Znano je, kdo bo vodil Slovensko hišo na olimpijskih igrah v Tokiu

Avtor: Spletno Uredništvo

Znano je, kdo bo vodil Slovensko hišo v Tokiu Olimpijski komite Slovenije – Združenja športnih zvez (OKS – ZŠZ) je napravil pomemben korak proti Olimpijski igram, ki jih prihodnje leto gostil Tokio. Podpisali so namreč pogodbo za Slovensko hišo v Tokiu 2020 in sicer s podjetjem Jezeršek gostinstvo, ki se je izkazalo že na lanskih zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu.

Znano je kdo bo vodil Slovensko hišo na olimpijskih igrah v Tokiu Olimpijski komite Slovenije in Jezeršek gostnistvo sta spet partnerja za olipijske igre (foto: Jezeršek, Kreativna kulinarična doživetja) 

 

Slovenska hiša bo na Olimpijskih igrah v Tokiu nameščena v neposredni bližini olimpijske vasi, a obenem v čudoviti dvonadstropni restavraciji s teraso na odlični lokaciji v okrožju Ginza. Ginza je znana kot tokijsko središče nakupovanja, restavracij in zabave. V velemestu, kakršno je japonska prestolnica, je pozicioniranje Slovenske hiše z vidika prepoznavnosti še posebej pomembno.

V Slovenski hiši se bodo tudi prihodnje leto, kot že v preteklosti, zvrstila številna srečanja, vsi ljubitelji športa pa upajo, da bo gostila čim več sprejemov za osvojene medalje naših olimpijcev. Vrhunski športniki si seveda zaslužijo vrhunsko hrano, Olimpijski komite Slovenije pa ni imel veliko dvomov, da je za gostovanje na Japonskem najbolj primerno družinsko podjetje Jezeršek gostinstvo.

Slednje je dobro poznano kot vodilno podjetje z več kot 35-letno tradicijo na področju gostinstva ter organiziranja inovativnih in kreativnih kulinaričnih doživetij. Poleg tega je v Slovenski hiši 2018 na zimskih olimpijskih igrah lani v Pjongčangu pod mednarodno blagovno znamko SORA – Creative Catering by Jezeršek že odlično poskrbelo za vrhunsko kulinariko ob različnih dogodkih.

Še posebej je bilo v Slovenski hiši veselo ob sprejemih slovenskih dobitnikov medalj, med njimi Jakova Faka in Žana Koširja, ki so jima na primer namesto torte postregli kar s tradicionalno slovensko orehovo potico. Podpis partnerske pogodbe pa le ni vstopnica za olimpijske igre za podjetje Jezeršek gostinstvo, temveč bodo kar štirim mladim, ki bi radi delali v gostinstvu, omogočili nepozabno življenjsko izkušnjo in s tem pokazalo, da ima tudi delo v tej branži svoje prednosti.

Tako olimpijske igre ne bodo za najpomembnejši dogodek v njihovi karieri le za športnike, ampak tudi za koga drugega.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.