Naslovnica Trendi Reka ljubezni je dokončno ushanila

Reka ljubezni je dokončno ushanila

Avtor: Spletno Uredništvo

Po štirih sezonah dramatičnih preobratov, ljubezenskih spletk in kriminalnih dejanj se je najbolj gledana slovenska serija Reka ljubezni iztekla. Zadnjo sezono je zaokrožil spektakularen zaključek, razplet si je ogledalo kar 41 % slovenskih gledalk in gledalcev, ki so videli magičen zaključek zgodbe. 

Reka ljubezni je dokončno ushanila Igralke in igralci so si za konec kar na enem od osrednjih prizorišč v družbi domačinov ogledali predvajanje ene od najbolj romantičnih epizod (foto: Damjan Žibert)

 

Slovenska televizijska serija ‘Reka ljubezni’ je v štirih sezonah postregla s 7200 stranmi scenarija, več kot 36 zunanjimi seti in 21 notranjimi seti. Snemalna ekipa je snemala po 12 ur na dan, četrta sezona pa je bila posneta v 115 snemalnih dneh. “Dva metra blaga je bilo porabljenega za posamezne igralke in igralce, ki jih je bilo štiriindvajset, ne gre pa pozabiti na najmlajše igralke in igralce. Dojenčke so upodabljali dvojčki in za njih je bila potrebna dvojna garderoba in največ oblek, saj so veljali za najhitreje rastoče igralce serije,” so  poudarili na Pro Plusu.

Lara Komar, ki so jo v štirih sezonah in 300 epizodah gledalci spremljali v liku simpatične Irene, je ob izteku serije dodala, da bo poleg soigralk in soigralcev, s katerimi so se intenzivno družili tri leta, še najbolj pogrešala prav svojo vlogo. Tadej Pišek, ki mu je pripadla glavna vloga trmastega Roka, pa je ob tem skrivnostno dodal, da se ne bosta nehala družiti, ter zaupal, da »je bila Reka ljubezni vsekakor izjemna izkušnja, za katero sem neizmerno vesel, da sem jo doživel.«

Branko Čakarmiš, direktor programov POP TV, katrerega lastnik je podjetje podjetja Pro Plus, pa se je pred prizoriščem, ki je predstavljalo domačijo osrednje družine v seriji – družine Slak, zahvalil Občini Ivančna Gorica, Krajevni skupnosti Krka in Turističnemu društvu Krka za podporo pri ustvarjanju serije. Zagotovo tudi prebivalci idilične pokrajine ob Krki serije še dolgo ne bodo pozabili. Kljub temu, da se je Reka ljubezni iztekla, si lahko ljubitelji vse štiri sezone ogledajo prek arhiva programa VOYO.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.