Naslovnica Trendi Raper Zlatko bo predstavil svoj novi album Julijan Mak

Raper Zlatko bo predstavil svoj novi album Julijan Mak

Avtor: Spletno Uredništvo

Na dan, ko nas mediji vsak leto spomnejo na obletnico največjega terorističnega napada v ZDA, bodo v Letnem vrtu Gala hale praznovali drugi jubilej. Jutri, 11. septembra 2020, bo namreč znani slovenski raper Zlatko predstavil svoj 10. studijski album, ki je luč sveta ugledal 13 let po prvem izdanem albumu. Nova zgoščenka se imenuje ‘Julijan Mak’

 Raper Zlatko bo predstavil svoj novi album Julijan MakZlatko ‘Cankar’ in njegov Julijan Mak (foto: Društvo Kapa PR) 

 

En od najbolj znanih slovenski raperjev Zlatko se ‘nesrečnih 13 let’ po predstavitvi svojega premiernega albuma jutri, 11. 9. 2020, vrača v Letni vrt Gala hale s svojim desetim studijskim albumom. Izdaja desetega albuma priča o tem, da gre za uspešnega in produktivnega umetnika, sicer ne bi nikoli prišel do te dvomestne številke. Album, ki nosi ime ‘Julijan Mak’ pa bo predvidoma zadnji Zlatkov izdelek, ki bo izdan na CD formatu.

»Plošča Julijan Mak si prizadeva za to, da gremo naprej. Pesmi so posvečene vztrajnosti, boju, bolezni, ljubezni, … Močnim čustvom, ki so del naših življenj. Če želimo ta čustva doživljati kot pozitivna, moramo za to trdo delati. Kot je delal denimo Josip Iličić, trenutno eden najboljših nogometašev na svetu, ki mu Zlatko posveča eno od pesmi z zadnjega albuma,« pravi napovednik koncerta, za katerim stoji Društvo Kapa.

Ime albuma Julijan Mak kaže na povezavo, oziroma na vir inspiracije, ki jo je za sodobnega raperja Zlatka pomenilo ustvarjanje enega največjih slovenskih pisateljev Ivana Cankarja. Sporočilo Julijana Maka vesoljnemu svetu pa se glasi, da bo izza razpok prej ali slej posijalo upanje. Sicer bo za ogrevanje in za ‘afer’ tokrat poskrbel ‘funknjeni zelenosončnik’ Udo Brenner. Organizatorji pa srčno priporočajo pravočasno nabavo vstopnic, saj je njihovo število omejeno.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.