Naslovnica Oglaševanje Insem – Atmos žerjavi in dvižna tehnika d.o.o.

Insem – Atmos žerjavi in dvižna tehnika d.o.o.

Avtor: Spletno Uredništvo

Profesionalna in kvalitetna izdelava industrijskih žerjavov kot tudi dvižne tehnike…..

Že vrsto let smo sinonim za kvalitetne industrijske žerjave… (foto: facebook.com/insemdvigala) 

 

 

Po spoštovanja vrednih treh desetletjih obstoja našega podjetja, potem, ko smo v teh 30 letih izdelali ter tudi uspešno predali v uporabo več kot 1700 industrijskih dvigal, lahko brez trohice dvoma trdimo, da je naše podjetje INSEM – ATMOS ŽERJAVI IN DVIŽNA TEHNIKA d.o.o. vrhunski slovenski proizvajalec, ki je strokovno specializiran za izdelavo najrazličnejših industrijskih žerjavov, dvigal in ostale dvižne tehnike.

Danes se ponašamo s proizvodnjo manjših mostnih žerjavov oziroma dvigal, konzolnih žerjavov, večjih mostnih žerjavov z nosilnostjo preko 100 ton, poleg tega pa tudi s številnimi posebnimi projekti, kot so izdelava različnih transportnih vozičkov, dvižnih vitlov in tudi drugih dvižnih mehanizmov – vse po željah in potrebah strank. Naši standardni žerjavi so opremljeni z vrhunsko opremo angleškega proizvajalca Street Crane, kar zagotavlja kakovost, robustnost in precej manj zahtevno vzdrževanje.

Vendar pa vsa ta odlična dvižna tehnika sama po sebi po našem mnenju še zdaleč ne zadostuje, zato vsem našim kupcem nudimo zares popolno storitev – svetovanje, projektiranje, izdelavo, montažo, popravila, servisiranje, vzdrževalna dela ter tudi obnovo starejših industrijskih dvigal.

Naša poslovna politika je jasna, njen cilj pa je zagotavljanje vrhunskih tehničnih rešitev v segmentu industrijskih žerjavov, dvižne tehnike in transportnih naprav, vse po načelu ‘ključ v roke’. O izjemni kakovosti naše proizvodnje pa pričajo tudi številni pridobljeni certifikati – tako domači, kot mednarodni. Vse naše artikle proizvajamo v skladu s slovensko in EU zakonodajo ter upoštevajoč najvišje standarde v panogi gradnje žerjavov.

MOSTNI ŽERJAVI IN MOSTNA DVIGALA

Mostni žerjavi in dvigala so med najbolj priljubljenimi artikli iz naše ponudbe. Na voljo so v različnih izvedbah – klasični mostni žerjavi, ki so lahko inačici z enim ali dvema nosilcema  ter viseči mostni žerjavi, katerih razponi lahko presežejo 40 metrov. Mostni žerjavi in dvigala se uporabljajo predvsem za premikanje najrazličnejših bremen v proizvodnih halah, delavnicah, skladiščih, pri izvedbi tehnoloških  procesov, montaži ali demontaži strojev, itd.

KONZOLNI ŽERJAVI IN DVIGALA

Veliko povpraševanje med našimi klienti je tudi za konzolne žerjave in dvigala, saj so zelo enostavna rešitev za različno težke tovore in so hkrati posebej primerni za manjše oz. srednje velike objekte. Na voljo so v stebrni in stenski (oboje s fiksno ali s pregibno ročico) ter tudi v specialni varianti. Proizvajamo jih do maksimalne nosilnosti 10 ton in dolžine ročice do 10 metrov (z ročnim ali el. mačkom in ročnim ali el. vrtenjem ročice).

ENOTIRNE PROGE

Podobno so tudi enotirne oziroma ‘monorail’ proge zelo pogosto uporabljena vrsta dvigal oz. žerjavov. Namenjene so premikanju bremena v isti liniji, lahko so ravne ali pa tudi ukrivljene. Poleg tega se razlikujejo po tem, da so lahko pričvrščene na strop, konzolno fiksirane na steno, ali pa so lahko prostostoječe na konstrukciji s stebri.

LAHKI VISEČI ŽERJAVI IN DVIGALA

Lahki viseči žerjavi in dvigala, za katere uporabljamo lažje vrste profilov Prosystem, so namenjeni manjšim tovorom, ki tehtajo do 2000 kg. Pomiki so lahko ročni ali na električni pogon, dvigala lahko so obešena na stropno ali na samostoječo konstrukcijo, naša izjemno pestra ponudba obešal, profilov in vozičkov pa zagotavlja rešitve za katerokoli specifično potrebo strank.

SPECIALNI ŽERJAVI IN DVIGALA

Včasih pa standardni žerjavi niso najboljša rešitev, zato v podjetju INSEM – ATMOS za najbolj zahtevne kliente izdelujemo tudi posebne oz. specialne žerjave in dvigala. Pri tem poleg vseh običajnih vrhunskih komponent uporabljamo raznolike namenske rešitve s pomočjo hidravličnih, pnevmatskih ali magnetnih tehnik.

Brez problema izdelamo tudi specialne žerjave in dvigala….(foto: facebook.com/insemdvigala)

 

 

ŽERJAVNE PROGE

Žerjavne proge so prav tako izjemno pomemben segment naših proizvodnih aktivnosti, saj smo specializirani za montaže ter tudi za sanacije oziroma popolne obnove le-teh. Naše žerjavne proge vedno prilagajamo glede na vrsto objekta, nudimo pa izvedbe na beton ali na jeklene nosilce ter za tišje delovanje žerjava in manj vibracij uporabljamo gumijasto podlogo za tirnico. Kot za vse ostale naše proizvodne aktivnosti in artikle tudi za žerjavne proge zagotavljamo vrhunsko strokovno postavitev, pri čemer velja posebej omeniti natančne meritve in sodobno termitsko varjenje spojev tirnic.

DODATNA OPREMA

Našim strankam je na voljo tudi izjemno bogata prodajna ponudba najrazličnejše dvižne opreme (lastne in drugih preverjenih proizvajalcev), kot so dvižni vitli (v ročni in v električni izvedbi, z verigo ali z jekleno vrvjo), razna oprema za upravljanje žerjavov in strojev, oprema za električno napajanje žerjavov in strojev, rezervni deli za najrazličnejše žerjave in dvigala ter obračalne naprave za različne namene.

Imamo rešitev za vse vrste dvižne tehnike….(foto: facebook.com/insemdvigala)

 

 

Posebej velja omeniti še KIT sisteme za žerjave, saj gre za različne medsebojno kompatibilne komponente, zaradi česa si lahko stranke (ob strokovnem predznanju in upoštevanju vseh standardov) same sestavijo svoj žerjav.

Insem – Atmos d.o.o. – rešitev za vse vrste dvižnih tehnik

 

INSEM – ATMOS žerjavi in dvižna tehnika d.o.o.
Slivniška cesta 6
2311 Hoče

Kontakti:
Tel: +386(0)2 618 12 21
Fax: +386(0)2 618 59 21
E-mail: info@insem-atmos.si
Spletna stran: www.insem-atmos.si

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.