Naslovnica Trendi Pust v družbi Minimaxovih risanih junakov

Pust v družbi Minimaxovih risanih junakov

Avtor: Spletno Uredništvo
Na otroškem programu Minimax so za pustni teden pripravili poseben televizijski program. Vračata se Filly iz Funtazije in Govoreči Tom, poleg njiju pa tudi vsi njuni prijatelji.
Pust v družbi Minimaxovih risanih junakov

Otroci se bodo zabavali s čarovniško šolo Funtazije (foto: IPPR/Minimax)

Pust bo v letu 2021 na vrsti v torek, 16. februarja, zato bi bile v normalnih časih ta konec tedna po vsej Sloveniji na vrsti razne povorke in nagrajevanje mask. Vendar trenutno ne živimo v normalnih, ampak v izrednih razmerah, zato bo tudi v naslednjih dneh velika večina ljubiteljev pustnih vragolij ostala doma. Poleg tega se v ponedeljek za vzhodni del Slovenije pričenjajo zimske šolske počitnice, tako da bo še več otrok obsedelo pred TV zasloni.

Na otroškem TV programu Minimax so se na ta poseben čas leta pripravili s posebej prilagojenim  televizijski programom in z vrsto novosti. »Že v ponedeljek se na Minimax vračajo ljubke Filly iz Funtazije. Le kakšne pustolovščine jih čakajo tokrat? Razigrani živalski druščini v šoli res ni dolgčas! Čarovniška akademija je veliko več kot le šola. Tam se učijo pravih čarovniških urokov, v prostem času pa rešujejo svet,« sporočajo z Minimaxa.

Nato se bodo v četrtek, 18. februarja, ob 21.45 vrnili ‘Govoreči Tom in prijatelji’. Na vrsti bo namreč premiera 5. sezone najbolj zgovornega in zabavnega mačka na svetu – Govorečega Toma. Toma in seveda tudi vse njegove prijatelje čakajo nove pustolovščine in komični zapleti. Z Minimaxa pa so še spomnili, da so vsi njihovi februarski popoldnevi rezervirani za dekleta, oziroma za risani seriji ‘Polly Pocket’ ter ‘Lesi in prijatelji’.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.