Naslovnica Trendi Prvomajski program v znamenju otrok

Prvomajski program v znamenju otrok

Avtor: Spletno Uredništvo
Po velikonočnih so na vrsti prvomajski prazniki in kot se za praznične dni spodobi, bodo tudi televizijske postaje malce prilagodile svoje programe. Z največje slovenske zasebne TV-mreže Pro Plus so pravkar napovedali novosti in ostale najbolj zanimive oddaje za prihodnje dni.

 

Jutra bodo namenjena otroškim serijam (foto: PR Pro Plus)

Tudi za prvomajske praznike so na vseh kanalih Pro Plus pripravili pester praznični program. Najbolj gledan program te medijske mreže je zagotovo POP TV, kjer bodo jutra še naprej rezervirana za otroke. Nas sporedu bodo namreč animirane pustolovščine Lune Petunie, Ruby Mavrice, Maše in medveda, Grizzya in glodavčkov, Viking Vikija, Petra Pana, Groznega Gašperja, Piratov iz soseščine in Power Players junakov.

Poleg tega bo v soboto 1. maja na POP TV prvič predvajan animirani filmi ‘DC Superjunakinje: Medgalaktične igre’ (DC Super Hero Girls: Intergalactic Games). Ker so prazniki vedno namenjeni tudi kulinaričnim užitkom, so s POP TV spomnili na nedeljsko kuharsko oddajo Mali šef Slovenije. Omenili so tudi resničnostni šov Sanjski moški, ki je na vrsti ob sobotah in nedeljah ob 20. uri, ter oddajo oddajo ‘Vrtnice in vino’, ki sledi takoj po šovu.

Ostale novosti za odrasle gledalce se pretežno obetajo na programu  VOYO. »V počitniškem času se VOYO knjižnica dopolnjuje s številnimi filmskimi uspešnicami, med njimi so s prestižno nagrado oskar nagrajeni filmi, ki uporabnikov ne bodo pustili ravnodušnih. Omenimo biografsko dramo Judy (Judy), ki prikazuje zadnje leto življenja Judy Garland in komično dramo Birdman (Birdman ali nepričakovana odlika nevednosti),« še razkriva napovednik družbe Pro Plus.

A to še ni vse. Sveža komedija ‘Têlenovela’ je še vedno izjemno priljubljena vsebina, medtem ko med novostmi omenjajo tudi dokumentarno serijo ‘Kraljica sveta’, ki daje ekskluziven in edinstven vpogled v življenje britanske kraljice Elizabete.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.