Naslovnica Gospodarstvo Ambasadorjev slovenskega gospodarstva je sedaj že 41

Ambasadorjev slovenskega gospodarstva je sedaj že 41

Avtor: Spletno Uredništvo
Družina ambasadorjev slovenskega gospodarstva je pravkar podvojila. 19 dosedanjim ambasadorjem se namreč danes pridružilo novih 22 uglednih slovenskih podjetij.
Ambasadorjev slovenskega gospodarstva je sedaj že 41

Kamniška enota podjetja Acies Bio (foto: aciesbio.com)

Javna agencija za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini SPIRIT Slovenija je pred približno dvema mesecema objavila poziv za slovenska podjetja, ki bi želela sodelovati v nacionalni kampanji ‘I feel Slovenia. Green. Creative. Smart.’ Agencija je hitela tako razširiti krog paradnih konjev slovenskega gospodarstva, gre pa za podjetja, ki se ponašajo z uspešnim poslovanjem, s trajnostno usmeritvijo in z inovativnimi rešitvami. Odziv je bil odličen in prvim 19 podjetjem se je pridružilo kar 22 novih.

Nazive ambasadorja so tokrat pridobila podjetja Acies Bio, Arctur, AV Living Lab, Biosistemika, raziskave in razvoj, Domel, Donar, podjetje za notranjo opremo in svetovanje, Duol inženiring, Elaphe pogonske tehnologije, Eles, Fotona, genEplanet osebna genetika, Iskra, Iskraemeco, JUB, Medex. Kronoterm, Magneti Ljubljana, Marles hiše Maribor, Optotek, Podkrižnik specialna kovinska industrija TPV Automotive, Tovarna avtomobilskih komponent in Varis Lendava.

S to nacionalno kampanjo, oziroma z podelitvijo nazivov ambasadorjev želijo pri Spirit Sloveniji povečat prepoznavnost kakovosti znamke ‘Made in Slovenia’ oziroma prestiž celotnega slovenskega gospodarstva na globalnih trgih. Prav tako bodo poudarjali tudi inovativne poslovne rešitve posameznih slovenskih podjetij. Promocija elite slovenskega gospodarstva bo potekala prek komunikacijskih sporočil, poslovnih dogodkov in vseh ostalih aktivnosti, ki jih pripravlja SPIRIT Slovenija.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.