Naslovnica Trendi Prvič resnično srečna – še več čustev in drame

Prvič resnično srečna – še več čustev in drame

Avtor: Spletno Uredništvo
Čas počitnic se izteka, ta teden pa se v slovenskih kinematografih napoveduje zadnje dejanje čustvene franšize ‘Prvič’, ki nosi naslov ‘Prvič resnično srečna’ (‘After Ever Happy’). Premiera bo v sredo, glavna lika Hardina in Tesso pa ponovno igrata Hero Fiennes Tiffin in Josephine Langford.
Prvič resnično srečna - še več čustev in drame

Se bosta Tessa in Hardin dokončno razšla, ali se bo franšiza končala kot v pravljici? (foto: kolosej.si)

Po seriji komedij v slovenska kina ta teden prihaja za mnoge kar težko pričakovana filmska novost malce drugačnega žanra. Gre namreč za četrto in obenem zaključno dejanje čustvene franšize ‘Prvič’, film pa nosi naslov ‘Prvič resnično srečna’.  Skoraj celotno franšizo so posneli med pandemijo koronavirusa in sicer so se filmi vrstili štiri leta zapored – ‘Prvič’ (leta 2019), ‘Prvič narazen’ (2020), ‘Prvič na robu’ (2021) in ‘Prvič resnično srečna’ (2022).

»V zadnjem poglavju franšize se Tessa in Hardin znajdeta na razpotju: Bo Tessa še naprej poskušala rešiti tako Hardina kot njuno razmerje, ali pa je prišel čas, da reši sebe? Medtem, ko Hardin po mamini poroki ostane v Londonu in tone globlje in globlje v svojo lastno temačnost, se Tessa vrne v Seattle, kjer doživi tragedijo,« razkriva napovednik filma, ki je posnet po knjižni uspešnici Anne Todd.

V zgodbi o brezmejni ljubezni in strasti dveh mladih poleg glavnih igralcev Hera Fiennesa Tiffina in Josephine Langford ponovno zaigrajo Chance Perdomo, Carter Jenkins, Kiana Madeira, Mira Sorvino in Louise Lombard. Premiera bo pojutrišnjem (v sredo, 24. avgusta), dan kasneje pa film, katerega distributer je družba Blitz film & video distribution, prihaja še na redni program.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.