Naslovnica Trendi Prva oktobrska premiera je komedija o Divjem zahodu

Prva oktobrska premiera je komedija o Divjem zahodu

Avtor: Spletno Uredništvo

Jutri zvečer bo na Planet TV na sporedu prva filmska premiera meseca oktobra. Gre odpiljeno vestern-komedijo ‘Kako ne umreti na Zahodu’, ki bo obenem prvič predvajana v celotnem slovenskem televizijskem prostoru.

Prva oktobrska premiera je komedija o Divjem zahoduPrelepa Charlize, strahopetni Seth in simpatična račka (foto: PR Planet TV)

 

Jutri zvečer se na Planet TV obeta prva filmska premiera meseca oktobra. Ob 20. uri bo na sporedu vestern-komedija z naslovom ‘Kako ne umreti na zahodu’ (‘A MillionWays to Die in the West’. Pisec zgodbe, režiser in glavni lik v filmu je Seth Mac Farlane, najbolj znan iz nadaljevanke ‘The Family Guy’ in filma ‘Ted’, poleg tega pa je znan tudi kot tudi producent, pevec in komik.

Tokrat je Seth upodobil Alberta Starka, strahopetnega kmetovalca, ki na nevarnem divjem zahodu predvsem skuša ostati živ. »Ker se je umaknil iz revolveraškega dvoboja, ga njegovo muhasto dekle Louise zapusti, sol na rano pa doda dejstvo, da se Louise speča z najuspešnejšim mestnim poslovnežem, ki mu Albert ne seže niti do gležnjev. Ko v mesto pride skrivnostna in lepa revolverašica Anna, pomaga Albertu najti pogum in nepričakovano se zaljubita,« razkriva filmski napovednik Planet TV-ja.

Seveda Alberta kmalu zatem čaka tudi nov dvoboj, kjer ni umika, sicer bo ostal še brez novega dekleta. V tej neobičajni kavbojski komediji, sicer nastopa igra zelo spodobna zvezdniška zasedba – Anno na primer upodablja oskarjevka Charlize Theron, njenega moža Clincha pa Liam Neeson. V filmu se pojavi tudi Ewan McGregor, sicer pa so igralci še Amanda Seyfried, Giovanni Ribisi, Neil Patrick Harris, Sarah Silverman in Christopher Lloyd.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.