Naslovnica Trendi Prva filmska premiera tedna bo triler Hiter kot strela

Prva filmska premiera tedna bo triler Hiter kot strela

Avtor: Spletno Uredništvo
Ta teden se v slovenskih kinih obetata dve premeri. Prva bo triler ‘Hiter kot strel’, ki se ponaša z izkušeno akcijsko dvojico Brad Pitt – Sandra Bullock v glavnih vlogah ter z zelo originalno lokacijo celotnega dogajanja.
Prva filmska premiera tedna bo triler Hiter kot strela

Pet morilcev se znajde na istem vlaku in seveda to ni naključje (foto: kolosej.si)

V četrtek se bo točno po voznem redu v slovenske kinematografe pripeljal film ‘Hiter kot strel’ (originalni angleški naslov se glasi Bullet Train’). Film, ki so ga žanrsko opredelili kot akcijski triler, se ponaša z odlično igralsko zasedbo, v kateri izstopata slavna Brad Pitt in Sandra Bullock. Zgodba govori o petih morilcih, ki se srečajo na vlaku, ta vlak pa je obenem najhitrejši vlak na svetu, ki s 320 km na uro hiti po sodobni Japonski.

»V filmu ‘Hiter kot strel’ (Bullet Train) je Brad Pitt Ladybug, nesrečen plačani morilec, ki hoče za vsako ceno mirno izpeljati nov posel, potem ko se jih je že čisto preveč izjalovilo. Toda zdi se, da ima usoda drugačne načrte, saj ga nova naloga pripelje v navzkrižje s smrtonosnimi nasprotniki z vseh koncev sveta – s povezanimi in hkrati nasprotujočimi si cilji – na najhitrejšem vlaku na svetu,« razkriva napovednik.

Režiser filma ‘Hiter kot strel’, ki se torej ponaša z originalno lokacijo snemanja oz. dogajanja, je bil David Leitch (sicer znan kot režiser uspešnice ‘Deadpool 2’). Scenarij sta skupaj napisala Kotaro Isaka in Zak Olkewicz, poleg Brada Pitta in Sandre Bullock v glavnih vlogah v tej napeti kriminalni zgodbi igrajo še Joey King, Aaron Taylor-Johnson in Andrea Muńoz. Film  sicer za slovensko tržišče distribuira podjetje Con film.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.