Naslovnica Oglaševanje Prostor za zaključene družbe in piknik prostor

Prostor za zaključene družbe in piknik prostor

Avtor: Spletno Uredništvo

V samem srcu Slovenije, v neposredni bližini Geometričnega središča Slovenije, Geoss se nahaja Izletniška kmetija Pr Lavrič Vače, v Litiji.

Foto: https://www.facebook.com/vera.lavric

Umeščena v čudovito zeleno in mirno okolico. Z vljudnost in domačnost osebja kmetije pa vam bo pričaralo prav posebno doživetje za vaše zabave ali piknike. Vaš naslednje druženje s prijatelji ali z družino si zagotovite na kmetiji, ki ponuja prostor za zaključene družbe in piknike. Nahaja se v bližini naselja Slivna, v občini Litija. Naselje se poslužuje lepo urejeni okolici in naravi, kar potrjuje da je bila večkrat izbrana za eno izmed najlepših krajev v Sloveniji.

Izletniška kmetija Pr Lavrič Vače, vam pripravijo pravo kulinarično in tradicionalno zabavo z gostinskimi ponudbami za zaključene družbe. Na kmetiji je prostor za parkiranje avtobusa za najavljene skupine. V notranjosti vam pripravijo gostijo za do 50 oseb. Če pa si želite ostati na odprtem, na svežem zraku, obdani z naravo imajo možnost gostovat pod toplarjem pa preko 100 gostov. Ponujajo tudi piknik prostor, ki je idealen kraj za aktivne in s športom obarvane piknike v naravi. Pripravijo vam okusno, tradicionalno domačo hrano, s degustacijo suhomesnatih dobrot iz domačije, ki so vedno na voljo. Uresničijo vam vse vaše želje in potrebe po hrani in gostiji vaših gostov. Po predhodnem dogovoru vam pripravijo okusne več hodne menije, seveda pa ne smete izpustiti njihovo kulinarično posebnost, pečeno jagnjetino. Vedno pa radi zadovoljijo želje in ideje gostov in se prilagodijo vašim potrebam.

Foto: https://www.facebook.com/vera.lavric

Nudijo vam organizacijo raznih zabav, kot so razne obletnice, rojstno dnevne zabave, poroke, krsti, birme in vse ostale priložnosti. Večino hrane, ki jo gostom ponudijo, je sveža, domača, lokalna in iz tradicionalne slovenske kuhinje. Izbira vam ne bo zmanjkala, ponudijo vam lahko od kmečkega, s klobaso in kislim zeljem, do menijev z različnimi vrstami mesa s prilogami. Seveda pa ne morete ostati brez domače goveje in gobove juhe. Tukaj pa tudi ne smemo pozabiti na sladice, za vas vam pripravijo prave slovenske sladice, od potice, piškotov, biskvitov, rolade do štrudljev in drugih peciv. Njihovo gostoljubno, prijazno ter ustrežljivo osebje, vas ne bo nikakor razočarala. Čudovita narava okoli toplarja, okusnih jedi in krasni ljudje same kmetije, vam bo pustil nepozabne spomine, ki jih boste delili z najdražjimi. Na kmetiji na podlagi dolgoletnih izkušenj, vam bodo znali prisluhniti vašim željam, vam bodo svetovali in pomagali pri sami organizaciji ter se znali prilagoditi. Poudariti je potrebno še njihova zanesljivi in strokovnost je zelo visoka.

V zadnjih letih pa je vedno bolj razširjen piknik na prostem. Piknik je oblika zabave, druženja in uživanja hrane na prostem, na kateri se predvsem pripravlja jedi iz žara. Topli sončni dnevi prav vabijo na prostost, z njimi pa priprava piknika in druženje ob hrani in pijači. Da bi bili vaši pikniki kar najbolj uspešni in da bi se lahko na njih popolnoma sprostili pa se je najbolje obrnite na kmetijo Pr Lavrič Vače. Oni bodo poskrbeli, da bo dogodek potekal brez težav in stresa, poskrbeli bodo da bodo jedi okusne, da ne bo noben žejen in tako vam zagotovili nepozabno druženje s prijatelji in družino. Najpogostejši razlogi, da se izbere piknik kot dogodek za druženja in zabavo s prijatelji so predvsem zabava na svežem zraku, kjer se lahko organizirajo različne športno in kulturne aktivnosti. Druženje ne bo potrebno organizirati doma in se dodatno stresirati, da bo umazana hiša ali pa še hujše da vam bodo kaj uničili ali razbili. Če izberete to možnost zabave, vam ni potrebno skrbeti, da bodo gostje hrupni, ni vam treba omejiti števila gostov zaradi pomanjkanja prostora. Uživali boste v naravi in se sprostili, poleg pa lahko imate spremstvo vaših štirinožnih prijateljev in otroci se lahko brezskrbno igrajo v naravi.

Foto: https://www.facebook.com/vera.lavric

Kot predstavljeno do sedaj izletniška kmetijo Pr Lavrič Vače, Osrednja Slovenija, mora postati obvezno vaša izbira za naslednjo zabavo, slavljenje ali le druženje s prijatelji. Izletniška kmetija umeščena v čudovito naravno okolje v bližini geometrijskega središča Slovenije, s tradicionalno zunanjo podobo v kmečkem stilu, z vrhunsko domačo kulinariko ter bogato gostinsko ponudbo in aktivnosti na prostem, se mora preprosto znajti na vašem seznamu lokacij za zabave. Pomembno pa si je zapolniti, da večje skupine sprejemajo le po prehodnem naročilu. Prijaznost in gostoljubnost pa je vsekakor njihovo vodilo, tako da jih čimprej kontaktirajte in si tako
privoščite plac za gostinsko dogodivščino.

Naročnik oglasa je Izletniška kmetija Pr Lavrič

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.