Naslovnica Magazin Pripravlja se digitalna promocijska kampanja za jesensko-zimsko sezono

Pripravlja se digitalna promocijska kampanja za jesensko-zimsko sezono

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenska turistična organizacija je objavila nov razpis za promocijo slovenskega turističnega gospodarstva v tujini in sicer gre tokrat za jesensko-zimsko sezono. Gre za možnost brezplačne promocije jesensko – zimske turistične ponudbe v okviru digitalne kampanje na bližnjih tujih trgih.

 Pripravlja se digitalna promocijska kampanja za jesensko zimsko sezonoPromocijski prizor tik pod vinogradniškim dvorcem Zlati grič v bližini Slovenjskih Konjic (foto: Tomo Jeseničnik/STO)

 

Slovenska turistična organizacija (STO) je že objavila drugi razpis za promocijo slovenskega turističnega gospodarstva v tujini in sicer gre tokrat za jesensko-zimsko sezono. Pri tem zbiranju ponudb gre predvsem za možnost brezplačne promocije v okviru digitalne oglaševalske kampanje, ki bo potekala v Nemčiji, Avstriji, Italiji, Franciji, Veliki Britaniji, Švici in na Madžarskem.

Oglaševanje na teh in še na nekaterih drugih bližnjih trgih že poteka in bo potekalo vse do sredine meseca decembra. »V ta namen bo Slovenska turistična organizacija zagotovila brezplačen prevod turističnih paketov v 6 tujih jezikov: angleščino, nemščino, italijanščino, francoščino, španščino in ruščino ter brezplačno objavo na pristajalnih spletnih straneh izpostavljenih v okviru digitalne kampanje na bližnjih trgih 2020,« sporočajo s STO.

Letos bodo v oglaševalski kampanji v ospredju promocije 35 vodilnih destinacij ter prepoznavne značilnosti turizma v Sloveniji, kot so naravne lepote, varnost, kakovostna postrežba, dostopnost lokacij, raznovrstnost, trajnost, butičnost in manjša gneča. »Vsebinski okvir promocije ostaja kreativni koncept MY WAY, ki se je v lanskem letu izkazal s svojo vizionarsko vsebino,« so še pojasnili s STO.

Turistične pakete bo moč oddati za različne kategorije, kot so aktivne počitnice, družinske počitnice, wellness ponudbe, kulinarične ponudbe, ponudbe mest, kulture in festivalov ter posebna kategorija zimske ponudbe. Sicer se malce že mudi, saj bodo zainteresirani lahko svoje ponudbe za jesensko-zimski sklop oddali le do 30. avgusta letos – časa za pripravo podatkov in oddajo dokumentov je torej še natanko dva tedna.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.