Naslovnica Trendi Prihaja politični spektakel leta – predsedniške volitve v ZDA

Prihaja politični spektakel leta – predsedniške volitve v ZDA

Avtor: Spletno Uredništvo

Na POP TV in na uredništvu 24ur.com se vneto pripravljajo na medijski spektakel leta – volitve za predsednika ZDA. Zato bodo v sredo, 4. novembra že v dopoldanskem času pripravili posebno ‘volilno’oddajo’ v kateri bosta dogajanje skupaj z gosti analizirala Maja Sodja in Miha Drozg, v živo pa se bo iz ‘Trumpolandije’ oglašala dopisnica Tadeja Lampret.

 Prihaja politični spektakel leta predsedniške volitve v ZDAAmeriški predsednik Donald Trump in njegova slovenska žena Melania (foto: PR PRO Plus)

 

Maja Sodja in Miha Drozg bosta v sredo, 4. novembra, novembra med 7.30 in 9.30 zjutraj na POP TV vodila posebno oddajo ‘Ameriške volitve’. Kot že večkrat doslej bodo tudi te ameriške volitve ne najpomembnejših, najtesnejših in tudi najzanimivejših doslej. Konce koncev gre za izbor najpomembnejše politične funkcije na planetu. Prvi mož ZDA ima namreč ogromen vpliv na celotno globalno politično sceno.

Zato so se na medijski družbi PRO Plus (ki je nastala iz ameriškega začetnega kapitala) odločili, da bodo izid volitev v ZDA spremljali v posebni oddaji uredništva 24UR na POP TV. »O vzrokih in posledicah izida te tekme bodo govorili slovenski gospodarstveniki, diplomati in pravniki. Kaj v naslednjih štirih letih pričakujejo Slovenci, ki so v ZDA zgradili kariere v podjetništvu in znanosti,« so pojasnil s PRO Plusa.

Poleg tega pa se bo v program v živo se bo iz ZDA javljala posebna dopisnica Tadeja Lampret. Sicer strokovnjaki napovedujejo, da bodo letos volitve tesne, kot še nikoli. Govora bo o dejavnikih, ki bi lahko tehtnico nagnili na eno ali na drugo stran, kot so pandemija koronavirusa, nasilje v ZDA, glasovanje po pošti, Trumpovi tviti… Tudi zato uredništvo 24ur.com že pripravlja serijo člankov o aktualnem dogajanju.

Poleg tega pa bo na POP TV že v nedeljo, 1. novembra, ob 17.40 na sporedu evropska premiera francoske dokumentarne oddaje ‘Kdo je Melania Trump?’

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.