Naslovnica Trendi Pričenja se druga sezona Legende luninega kamna

Pričenja se druga sezona Legende luninega kamna

Avtor: Spletno Uredništvo
Na otroški TV-kanal Minimax se danes vrača Freddy Lupin, junak serije ‘Legenda luninega kamna’. Gre za drugo sezono dogodivščin roza pudlja, ki pa je v resnici volkodlak.
Freddy Lupin in druščina se prihajajo na ekrane z drugo sezono serije (foto: IPPR)

Freddy Lupin je glavni lik animirane nanizanke ‘Legenda luninega kamna‘, ki se z novimi avanturami prav danes vrača na male zaslone, oziroma na otroški televizijski program Minimax. Otroci bodo tako lahko odslej vsak dan spremljali nove razburljive dogodivščine trinajstletnega dečka iz družine volkodlakov, ki pa se ob polni luni namesto v strašnega volka spremeni v malega roza pudlja.

»Ni lahko biti pudelj s srcem volkodlaka, sploh če se znajdeš v šoli, kjer so tvoji sošolci sami pristni volkodlaki. Prav to se zgodi Freddyju, ki je bil sprejet na elitno akademijo Howlington, kjer se lahko šolajo samo pravi volkodlaki. Tudi v drugi sezoni serije 100-odstotno volk – Legenda luninega kamna, zapletom v Freddyjevem življenju še ne bo videti konca,« razkriva napovednik kanala Mimimax.

Freddy mora ob vseh zapletih, ki se dogajajo na akademiji Howlington, tudi uspešno končati šolanje. Vendar se Freddyja in njegove sošolce z akademije čakajo številne dogodivščine in neobičajne situacije, ko bodo morali uporabiti vsa svoja znanja in vse svoje posebne moči. Druga sezona animirane serije ‘Legenda luninega kamna’ bo na kanalu Minimax na sporedu vsak popoldan ob 17.50.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.