Naslovnica Trendi Približuje se tretja sezona kviza Kolo sreče

Približuje se tretja sezona kviza Kolo sreče

Avtor: Spletno Uredništvo
Prve dni maja se na Planet TV vrača kviz ‘Kolo sreče’. To bo že 3. sezona kviza, ki ga bosta ponovno vodila Nataša Naneva in Klemen Bučan. Tudi letos bo glavna nagrada avto, ki se ga bo na koncu razveselil eden od udeležencev kviza.
Približuje se tretja sezona kviza Kolo sreče

Voditelja kviza Nataša in Klemen (foto: PR Planet TV)

Kviz ‘Kolo sreče’ je na Planet TV v prvih dveh sezonah predvajanja zagotovo upravičil pričakovanja, saj se kmalu vrača s svojo tretjo sezono. Tudi v novi seriji oddaj bosta voditelja že dobro preverjana Nataša Naneva in Klemen Bučan, ki seveda obljubljata obilo zabave, odkrivanja novih talentov in sprostitve pred malimi ekrani. Kviz bo na Planet TV na sporedu od ponedeljka do četrtka.

 »Prav gotovo veliko zabave, novih ugank, star ‘ulaufan’ par in baje še bolj nabrito Natašo. No, pa tudi jaz imam par presenečenj v rokavu. Ampak če bi jih izdal, potem niso več presenečenja, a ne,« je o svojih pričakovanjih za prihajajočo novo sezono povedal voditelj kviza Klemen Bučan. Poleg tega pa je še priznal, da ima kljub že kar bogatim izkušnjam tudi v tretji sezoni še vedno malo treme.

Sicer je trema običajno nekaj dobrega, saj pomeni, da nekomu res ni vseeno, kako se bo odrezal. Glede Nataše Naneve pa je PR služba televizijske mreže Planet TV razkrila, da so njena neuslišana velika želja pevske vaje, tako se morda v novi sezoni obeta tudi kakšno presenečenje v obliki njenega pevskega nastopa. Kviz Kolo sreče se vrača 6. maja, na sporedu pa bo osrednjem večernem terminu od 20. ure dalje.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.