Naslovnica Trendi Pri Črnem Petru z Rdečo kapico, Sneguljčico, Kekcem ter Volkom in 3 prašički

Pri Črnem Petru z Rdečo kapico, Sneguljčico, Kekcem ter Volkom in 3 prašički

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Planet TV še naprej dežujejo novosti v programu. Tako se je zabavna oddaja Pri Črnem Petru na izviren način zoperstavila pandemiji in se odpravila iz studia v naravo, da bi gledalcem na svoj način dočarala štiri zelo znane pravljice. Majski sobotni večeri obetajo veliko zabave smeha.

Pri Črnem Petru z Rdečo kapico Sneguljčico Kekcem ter Volkom in 3 prašički

 Sodeč po fotografijah je v pravljičnem gozdu zelo pestro (foto: PR Planet TV) 

 

Na Planet TV bo slovensko občinstvo lahko v mesecu maju vsako (preostalo) soboto ob 20. uri občudovalo voditeljico Jasno Kuljaj z ekipo oddaje Pri Črnem Petru, ki se bo znašla na štirih različnih pravljičnih dogodivščinah. Da bi tudi v času izrednih zdravstvenih razmer ob upoštevanju preventivnih ukrepov gledalcem pričarali čim bolj sproščen sobotni večer, so se ustvarjalci oddaje Pri Črnem Petru odpravili v naravo in pripravili zares posebne oddaje.

Navdih za scenarij so namreč poiskali v zimzelenih pravljicah in pripovedkah. »V štirih zaporednih sobotnih večerih bo ekipa oddaje Pri Črnem Petru gledalcem predstavila svoj izviren in zabaven pogled na Rdečo kapico, Sneguljčico, Volka in tri prašičke ter Kekca,« so zapisali v sporočilu za javnost Planet TV. Dodali so še, da glasba ostaja pomemben del oddaje, zato so se posvetili tudi primernim glasbenim gostom.

Slednji so se po dolgotrajnih osamah zaradi izbruha pandemije koronavirusa navdušeno odzvali vabilu. S Planet TV so razkrili še, da je snemanje potekalo v pravljični deželi Gorajte pri Škofji Loki. Novost je tudi ta, da se bo v gozdu voditeljici Jasni Kuljaj, natakarici Sofiji (Alja Prgin), novinarju Regonu (Sašo Đukić), poštarju Peški (Boštjan Meglič), gasilcu Sašu (Sašo Dobnik) in Ibru (Ranko Babić) pridružil tudi ‘doktor komedije’ Matjaž Javšnik. 

Prva pravljična oddaja Pri Črnem Petru bo na Planetu že to soboto, 9. maja, ob 20. uri.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.