Naslovnica Trendi Prenovljeni VOYO na T2

Prenovljeni VOYO na T2

Avtor: Spletno Uredništvo

VOYO je največji slovenski televizijski arhiv in s približno 40.000 uporabniki ostaja najbolj priljubljena TV-storitev, te dni pa je prenovil svojo ponudbo pri TV-operaterju T2.

 Prenovljeni VOYO na T2Serija ‘V dvoje’ sodi med ene izmed prvih VOYO domačih originalov (foto: Urša Premik)

 

VOYO je največji slovenski ponudnik televizijskih vsebin po naročilu in je sestavni del družbe PRO Plus. Kot vsa tehnologija tudi ‘video on demand’ oziroma video na zahtevo občasno potrebuje posodobitev. Tako so tokrat pri programu VOYO poskrbeli za vrsto novosti, vendar le pri ponudniku ponudnik internetnih storitev, mobilne in fiksne telefonije ter IP televizije, operaterju oziroma družbi T2.

»Prenovljen in dovršen dizajn, izboljšana uporabniška izkušnja ter udobno spremljanje več kot 5.000 TV-naslovov odslej odlikuje novo aplikacijo VOYO tudi na ‘set-up boxih’ TV-operaterja T2. Aplikacija nudi sodobne uporabne funkcionalnosti, ki izboljšujejo uporabniško izkušnjo, preglednost in dostopnost vsebin, hkrati pa omogoča ogled prenosov v živo. Obenem vsi naročniki storitve VOYO pri operaterju T2 lahko povežejo tudi druge pametne naprave iOS, Android in Smart TV, skupaj do pet naprav,« so sporočili s PRO Plusa.

Pri VOYO se sicer lahko resnično pohvalijo s pestro vsebino oz. z več kot 5.000 različni urami TV-vsebin. VOYO namreč ponuja 6 različnih vrst posnetkov – športne spektakle v živo, vsakodnevne drame, risanke (sinhronizirane v slovenščino), originalne slovenske serije ter izbrane festivalske filme, dokumentarce in evropske serije. Posebej pa velja omeniti možnost ogleda vnaprej, oziroma 24-urno predpremiero produkcije POP TV-ja. 

Nova aplikacija za ‘set-up boxe’ pri T2 je le zadnja iz niza sorodnih aplikacij, ki jih je VOYO že lansiral za pametne televizorje Philips Saphi Smart TV, LG Web OS, Samsung Tizen, Android TV (Sony Bravia, Sharp, Philips, Toshiba), Hisense Vidaa, Apple TV in Chromecast.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.