Naslovnica Trendi Prenovili so portal za sodobne starše

Prenovili so portal za sodobne starše

Avtor: Spletno Uredništvo

Spletno mesto Bibaleze.si že več kot deset let ohranja vodilni položaj starševskega portala in s svojimi vsebinami ponuja koristne nasvete za vse starše. Pravkar so ga prenovili, zato se bo z ekipo izbranih novinark, stalnimi in novimi sekcijami tem odslej loteval na še bolj sodoben, prijazen in pregleden način. 

Več kot 100.000 Slovencev je v zadnjem mesecu obiskalo stran bibaleze.si  (foto: Pro plus PR)

 

Redne rubrike, ki so že do sedaj krasile portal bibaleze.si, bodo še naprej skrbele  za dotok informacij staršem in bodočim staršem. Porodne zgodbe bralk bodo še naprej opogumljale vse bodoče mamice, za pester izbor zgodb bodo skrbeli starši z vseh koncev sveta, v rubriki slavnih pa je svoje osebne izkušnje na prenovljenem portalu prva delila Tanja Žagar.

“V zahvalo našim rednim bralkam in bralcem, da ostajajo z nami na vsakem koraku in mi z njimi, podarjamo intuitivno uporabniško izkušnjo, da bodo njihova srečevanja z najlepšimi življenjskimi trenutki lepša in obarvana s še več koristnimi nasveti, privlačnimi video vsebinami in svežimi idejami,” je ob tej priložnosti dejala Nikolina Koljanin, urednica Bibaleze.si. 

Ekipa izkušenih novinark se bo potrudila, da bo na spletnem mestu kot vedno na voljo veliko koristnih informacij o družinam prijaznim destinacijam, strokovni prispevki pa bodo dali odgovore na zahtevnejša vprašanja. “Na osveženi spletni strani poleg prijaznejše uporabniške izkušnje, obstoječih in novih sekcij najdete tudi štiri aplikacije, s katerimi ste se doslej že srečevali.

Ko boste zanosili, lahko s pomočjo aplikacije Razvoj otrokana spletni strani spremljate, kako velik in razvit je vaš otrok. Z aplikacijo Datum poroda lahko izračunate, kdaj imate plodne dneve in datum poroda. Najbolj zabavna aplikacija je Svetovalec imen, ali bo vaš otrok višji kot vi, pa razkriva dodatna aplikacija Kako velik bo otrok,” so še zapisali v sporočilu za javnost podjetja Pro plus. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.