Naslovnica Gospodarstvo Slovenska turistična borza bo šele maja, sezona se začenja že prej

Slovenska turistična borza bo šele maja, sezona se začenja že prej

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovensko turistično gospodarstvo se bo sredi maja srečalo na najpomembnejšem domačem poslovnem dogodku leta. Slovenska turistična borza SIW bo v organizaciji Slovenske turistične organizacije potekala v Termah Olimia in sicer med 16. in 18. majem, letos pa pripravljajo tudi nekaj novosti. 

Slovenska turistična borza bo šele maja sezona se začenja že prej Osrednji poslovni B2B dogodek SIW-a je predviden za petek, 17. maja (foto: slovenia.info) 

Slovenska turistična organizacija (STO) tudi letos vabi vse partnerje v turistični branži k sodelovanju na Slovenski turistični borzi (SIW), kjer slovenski turistični ponudniki in tuji organizatorji potovanj že tradicionalno krepijo uspešna partnerstva in sklepajo nova poslovna poznanstva. Letos obljubljajo tudi nekaj novosti in sicer bodo t.i. »1 na 1« sestanke skrajšali na 15 minut in v program vključili neformalna poslovna srečanja.

Prav tako pa bodo študijska potovanja izpeljali drugače, saj bi radi ponudili več priložnosti za srečanje s tujimi organizatorji izletov in turističnimi agenti. Za slovenske turistične ponudnike v Termah Olimia pripravljajo tudi motivacijsko srečanje (16. maja), na katerem bodo prisotni izvedeli, kako se čim bolj učinkovito predstaviti v okviru dogodka SIW ter, kako najbolje izkoristiti srečanja s tujimi predstavniki.

Pred poslovno borzo bo potekala dvodnevna splošna študijska tura po Sloveniji, ker se bodo tuji udeleženci seznanili s turistično ponudbo ‘Zelene dežele’ Slovenije, po borzi pa bodo sledile še štiri tematske študijske ture. Ker bo borza na sporedu sredi maja, bodo velikonočni in prvomajski prazniki že mimo, kar pomeni, da bo dogodek na vrsti šele po začetku turistične sezone.  

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.