Naslovnica Trendi Prenos pete dirke s poniji na Vršič

Prenos pete dirke s poniji na Vršič

Avtor: Spletno Uredništvo

 

Na mreži Planet TV bodo ta konec tedna predvajali dogodek, ki običajno najbrž ne bi našel prostora na televizijskih kanalih. Gre namreč za kolesarsko dirko na Vršič s starimi bickli pred desetletji priljubljenega modela pony (ali kar ponarodelo poni). Red Bull Goni Pony bo sicer na vrsti že petič.

Prenos pete dirke s poniji na Vršič Prenos ‘retro’ dirke s poniji na Vršič si bodo gledalci ogledali na programu Planet 2 (foto: Planet TV)

 

Na slovenski televizijski mreži Planet TV se na svojih treh programih zelo pogosto posvečajo športnim dogodkom oz. prenosom, tokrat pa so izbrali nekaj zelo originalnega. V soboto, 1. junija, se bodo ljubitelji koles pony (ali kar poslovenjeno ‘poni’) znova pognali na Vršič. Lani je prireditev Red Bull Goni Pony na start privabila več kot tisoč kolesarjev, med njimi jih je bilo skoraj 200 iz tujine, aktualni rekord pa je 44 minut in 30 sekund.

»Start letošnjega dogodka Red Bull Goni Pony bo ob 15. uri, prenos pa se bo na Planet 2 začel ob 14.30, ko bomo z gosti pred mikrofonom, med njimi bo tudi Filip Flisar, preverili dogajanje na prizorišču in seveda spremljali tudi sam start. Za povezovanje kolesarskega dogodka z največ stila bo poskrbel Tomaž Cuder,« so sporočili iz službe za stike za javnostmi Planet TV.

Pravila udeležbe niso zapletena, saj od tekmovalcev zahtevajo uporabo klasičnega 20-colskega kolesa pony brez prestav. Posebna pozornost pa je običajno namenjena tudi slogu, saj se za posebno nagrado potegujejo tudi kolesarji z najboljšo ‘retro’ opravo. S ponijem na Vršič – zakaj pa ne?

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.