Naslovnica Trendi Prazniki v družbi Minimaxovih risanih junakov

Prazniki v družbi Minimaxovih risanih junakov

Avtor: Spletno Uredništvo

Z otroškega televizijskega programa Minimax so pravkar napovedali letošnje božično-novoletne novosti. Obetajo se predvsem nove epizode priljubljenih risanih junakov, kot sta plavolasa Barbie in maček Talking Tom. Te in ostale zgodbe o pravem prijateljstvu ter o globljem pomenu praznikov bodo namenjene tako najmlajšim, kot tudi njihovim staršem.

Prazniki v družbi Minimaxovih risanih junakov

Obetajo se nove dogodivščine Talking Toma in njegove ekipe ter tudi Barbie in njenih prijateljic (foto: IPPR)

 

Že v teh nekaj preostalih dnevih, ki nas še ločijo do letošnjega božiča, se na specializiranem otroškem televizijskem programu kanalu Minimax obeta marsikaj zanimivega. Tudi v tem predbožičnem času bodo namreč otroci lahko na veliko uživali v prazničnem programu in spremljali najnovejše avanture vseh svojih animiranih junakov. Mnoge izmed teh dogodivščin bodo zelo aktualne, saj posvečene prav prazničnemu vzdušju.

Tak bodo na primer najmlajši vsakodnevno gledali posebne božične risane filme z Barbie v glavni vlogi. »Ljubka Barbie bo za praznike presenečena ugotovila, da se najlepše božične pravljice zgodijo popolnoma nepričakovano. V prazničnih dneh pa bo na sporedu tudi risana serija Barbie Dream House Adventures, ki prinaša nove prigode Barbie in njenih prijateljic,« pravi napovednik Minimaxa, oz. IPPR-ja.

Če bo Barbie ‘zadolžena’ za božič, pa bo jo bo maček Talking Tom nasledil za konec leta. Tako se v ponedeljek 28. decembra obeta premiera četrte sezone serije animiranih epizod najbolj zgovornega mačka na svetu – Talking Toma in njegove pisane mačje druščine. Za popolno praznično vzdušje in najboljši zaključek leta pa bodo na Minimaxu poskrbeli tudi vsi preostali junaki priljubljenih risank.

.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.