Naslovnica Trendi Prava ideja je postala Podjetno naprej

Prava ideja je postala Podjetno naprej

Avtor: Spletno Uredništvo
S Televizije Slovenija so oznanili, da se je oddaja ‘Prava ideja!’ prenovila in se preimenovala v ‘Podjetno naprej’. Oddajo bo še naprej vodila Edita Malnar Cetinski, po novem pa bo odslej na programu na TV SLO 1 vsak ponedeljek ob 17.25
Prava ideja je postala Podjetno naprej

Edita Malnar Cetinski ostaja voditeljica prenovljene oddaje o podjetništvu (foto: Adrian Pregelj/RTV SLO)

Oddaja TV Slovenija ‘Prava ideja!’, ki jo že od leta 2008 vodi Edita Malnar Cetinski, je pravkar doživela obsežno prenovo. Največja novost je, da je oddaja dobila novo ime ‘Podjetno naprej’. Poleg tega je nov tudi urnik predvajanja. Oddaja je na sporedu vsak ponedeljek ob 17.25 na TV SLO 1, medtem ko so ponovitve na vrsti že ob ponedeljkih 22. in 23. uro na TV SLO 2 ter tudi ob sobotah na programu TV SLO 1 ob 14. uri.

»Poleg novega imena in termina predvajanja ima oddaja tudi novo špico, celostno podobo in osveženo sceno. Oddaja Podjetno naprej je po novem dolga 40 minut, kar pomeni, da je bolj razširjena in poglobljena, še vedno pa predstavlja primere dobrih praks, spodbuja mlade k uresničevanju idej na trgu, predstavlja različne možnosti financiranja, mentoriranja, razne oblike pomoči in podporo podjetnikom,« so pojasnili s Službe za komuniciranje RTV Slovenija.

Glede vsebine oddaja ostaja v celoti posvečena podjetništvu. Govora bo predvsem o aktualnih razmerah na trgih, ki se nenehno spreminjajo zaradi pandemije koronavirusa. Sicer je oddaja prvič ugledala luč sveta prav o obdobju svetovne gospodarske krize leta 2008, do danes pa je predstavila več kot 400 slovenskih zgodb o uspehu. Ta družbeno odgovorna oddaja, ki spodbuja pozitiven odnos do podjetništva, je bila v tem času večkrat nagrajena.

 

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.