Naslovnica Trendi Potovanje skozi spomine

Potovanje skozi spomine

Avtor: Spletno Uredništvo
 Z novim lajšanjem omejitev javnega življenja bodo oživele tudi kinematografske dvorane. Tako si bo kmalu moč ogledati film ‘Potovanje skozi spomine’. Gre za triler, ki je obenem prvi film, ki ga režirala ameriška scenaristka, producentka in odvetnica Lisa Joy.
Potovanje skozi spomine'

Prizor iz novega trilerja ‘Potovanje skozi spomine’ (foto: Blitz Slovenija)

Poleti bo v slovenske kina prikorakal triller ‘Potovanje skozi spomine’. Film je po svojem lastnem izvirnem scenariju režirala Lisa Joy, ki se je tako prvič posvetila tudi režiji. Ob tem se ni izognila produkciji, saj se je z Janathanom Nolanom, Michaelom De Luco in Aaronom Ryderjem tudi podpisala kot so-producetka, sicer je pa Lisa najbolj poznana prav kot producentka in soustvarjalka serije ‘Westworld’.

»Nick Bannister (Jackman), zasebni preiskovalec uma, se spopada s temnim, vendar privlačnim svetom preteklosti, ko svojim klientom pomaga obuditi izgubljene spomine. Njegovo življenje na obrobju poplavljenega Miamija se nenadoma močno spremeni, ko sprejme novo stranko, Mae (Ferguson) in pri kateri se preprosta naloga izgubljenega in najdenega spomina sprevrže v nevarno obsesijo,« razkriva napovednik filma.

Bannister nato nepričakovano odkrije več nasilnih zarot in se hitro znajde v veliki življenjski dilemi. Film odlikuje odlična igralska zasedba, v kateri so Hugh Jackman (Nesrečniki, Največji šovmen), Rebecca Ferguson (Dune, filmi Misija nemogoče), Thandiwe Newton (Solo: Zgodba vojne zvezd), Cliff Curtis (Megalodon: Predator iz globin, Hitri in drzni: Hobbs in Shaw), Marina de Tavira (»Roma«), Daniel Wu (Warcraft)…

‘Potovanje skozi spomine’ je nastal v sodelovanju s slavno filmsko hišo Warner Bros Pictures, v slovenska kina pa prihaja v distribuciji Blitz Film & Video Distribution.

 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.