Naslovnica Trendi Posebno leto na Kanalu A

Posebno leto na Kanalu A

Avtor: Spletno Uredništvo

S Kanala A so oznanili, da bo informativna oddaja Svet za praznične dni pripravila štiri posebne pogovore z izbranimi gosti, ki bodo potekali ob prazničnem času 24., 25. in 31. decembra ter 1. januarja. Oddaja bo tedaj gostila serijo znanih slovenskih osebnosti, ki so po mnenju avtorje oddaje premikale meje v letu 2020.

Posebno leto na Kanalu APogovori so bili snemani kar na zunanjih prizoriščih v Tivoliju (foto: PR Pro Plus)

 

Voditelja informativne oddaje Svet, ki je običajno na sporedu vsak delovnik ob 18. uri na Kanalu A, bosta tokrat delovno aktivna tudi za praznične dni. Nuša Lesar in Gregor Trebušak bosta namreč 24., 25. in 31. decembra ter tudi 1. januarja gostila vrsto znanih slovenskih osebnosti, ki so na pozitiven način zaznamovale leto 2020. Serijo ekskluzivnih intervjujev so poimenovali ‘Posebno leto’.

V oddaji bodo na primer gostili Ježkovega nagrajenca – glasbenika Vlada Kreslina, dobitnika Michelinove zvezdice – chefa Tomaža Kavčiča, Mitjo Okorna – katerega hollywoodski film si lahko gledalci pravkar ogledajo na Voyu, Lori Klinc – partnerko najboljšega kolesarja na svetu Primoža Rogliča in z Barbaro Čeferin – ženo predsednika UEFE Aleksandra Čeferina.

Spregovorili pa bodo tudi o precej bolj občutljivih temah. Tako bo gostja Petra Greiner – mama letos umrle desetletne Sofije, gost bo Tadej Golob – pisatelj in alpinist, ki je po letošnji hudi nesreči, po kateri je bil v komi, pravkar spet shodil, in pa tudi Darko Djurič – izjemno uspešni slovenski paraolimpijski plavalec, ki je letos zaključil svojo športno pot.

»Oddaja Svet z izbranimi gosti zasleduje svoje poslanstvo v iskanju inspiracije, dobrih zgodb in odgovorov na vprašanja, ki jih vsak dan v tednu postavljajo zveste gledalke in gledalci,« pa pravi propagandni slogan Kanala A. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.