Naslovnica Trendi Poseben božični teden na Planetu

Poseben božični teden na Planetu

Avtor: Spletno Uredništvo

Na Planet TV bodo tudi letos za bližnje božično-novoletne praznike pripravili poseben program. Tokrat bodo na sporedu filmi iz franšize ‘Sam doma’, posebna božična izdaja zabavne oddaje oddaje ‘Pri Črnem Petru’, animirani film ‘Ledeno kraljestvo’, komedijo ‘Počitnice’ ter še številni drugi zabavni filmi.

Poseben božični teden na Planetu

Cameron Diaz in Jude Law v prizoru iz filma ‘Počitnice’ (foto: PR Planet TV)

 

S Planet TV so najavili, da so bo božični teden pričel že v ponedeljek (21. decembra), ko bo ob 21. uri na vrsti romantični film ‘Božično presenečenje’ (Christmas Under Wraps). V njemu igra Candace Cameron Bure, ki se ji sesuje življenje, zato se preseli se v zakotno mestece na oddaljeni Aljaski in tam doživi veliko božično presenečenje. V torek, 22. decembra, bo ob 21. uri na Planetu komedija ‘Varuška za božič’ (Nanny For Christmas), v katerem igrata EmmanuelleVaugier in Dean Cain.

Zgodba govori o Ally Leeds, ki je diplomirala z odliko, vendar ji ne uspe najti službe in zato sprejme delo varuške. V sredo, 23. decembra, pa bo prav tako ob 21.00 na vrsti komično-romantičen film ‘Počitnice’ (The Holiday), ki se ponaša z vrhunsko igralsko zasedbo, v kateri so slavni Kate Winslet, Cameron Diaz, Jude Law  in Jack Black. Na božični večer (24. decembra) bo že ob 20. uri na sporedu božična klasika ‘Sam doma’ (Home Alone), oziroma prvi del znane franšize, po kateri je zaslovel Macaulay Culkin.

Drugi del bo Sam doma bo na vrsti na božični dan – v petek (25. decembra) ob 20. uri. Na Planetu bodo božični program nato nadaljevali v soboto (26. decembra), ko bodo ob 20. uri pripravili posebno praznično izdajo priljubljene serije ‘Pri Črnem Petru’ z voditeljico Jasno Kuljaj. Zatem bo ob 21.35 na sporedu še klasična božična filmska zgodba ‘Čudež na 34. ulici’ (Miracle on 34th Street).

Za zaključek božičnega tedna bo v nedeljo ( 27. decembra) ob 20. uri na sporedu še animirani film ‘Ledeno kraljestvo, ki je animirana pustolovska zgodba o kraljičnah Ani in Elsi, nagrajena tudi z dvema Oskarjema. Če pa kdo potrebuje ‘overdozo’ božičnega vzdušja, lahko že sedaj poišče program DIVA TV, kjer že vsaj od meseca oktobra prav vsak, ampak res prav vsak dan predvajajo najmanj 8 božičnih filmov!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.