Naslovnica Slovenija Pol milijončka za vrhunske fotografije in videoposnetke Slovenije

Pol milijončka za vrhunske fotografije in videoposnetke Slovenije

Avtor: Spletno Uredništvo

Slovenska turistična organizacija je objavila zanimiv razpis za fotografe in snemalce videov. Kdor bo na vrhunski način v objektiv ujel lepote Slovenije, bo za to tudi finančno nagrajen.   

pohodnika jaka jarašaTudi ta izdelek vrhunskega fotografa Jake Jeraše bi se lahko znašel v razpisu (foto: TZP/Jaka Jerša)

 

Slovenska turistična organizacija (STO) bo s ciljem podpore propagiranja Slovenije kot avtentične in edinstvene destinacije za ekskluzivna doživetja, ki še dolgo ostanejo v spominu in v skladu s pričakovanji sodobnih potrošnikov, v letu 2019 obogatila nabor svojega fotografskega in video gradiva. V ta namen je STO pravkar objavila javno naročilo po odprtem postopku za izvedbo fotografskih storitev in storitev video produkcije.

S tem javnim naročilom želi STO pridobiti vrhunske fotografije in visoko-kvalitetno video gradivo različnih dolžin, posneto v skladu z najsodobnejšimi trendi. Foto in video-gradivo bo namenjeno za različne promocijske aktivnosti, kot so oglaševanje v digitalnih in televizijskih kampanjam, komunikacijske aktivnosti z izbranimi ciljnimi javnostmi, promocijo na poslovnih dogodkih idr.

Javno naročilo vključuje naslednjih 14 sklopov, pri čemer ponudnik lahko predloži ponudbo za enega ali več sklopov. Segment fotografije bodo razdelili na več tem: nosilne ‘hero’ fotografije, naravna zdravilišča, kolesarjenje, pohodništvo, doživetja v Ljubljani in okolici, aktivne počitnice v Slovenski Istri, gradovi, termalna panonska Slovenija in Maribor ter fotografski posnetki z dronom. 

Video produkcije pa bodo razdeljene na teme: krovni image video za Slovenijo in 5 podpornih videov za glavne produkte, zdravje in preventiva ter medicinski wellness, vinsko-kulinarično doživetje, kulturna doživetja v termalni panonski Sloveniji ter korporativni video promocije Slovenije kot zelene destinacije (in podporne fotografije). Posebej so navedene še storitve krajših videov formata Stories, so še sporočili s STO. 

Ocenjena vrednost celotnega javnega naročila je 519.720,00 evrov z 22% DDV. Rok za oddajo ponudb je 22. januar 2019 do 12. ure. Zainteresirane ponudnike STO vabi, da elektronsko ponudbo predložijo preko portala za elektronsko javno naročanje Republike Slovenije. Celotna razpisna dokumentacija je na voljo prek iste spletne povezave, kot bo prek istega kanala moč postaviti tudi vprašanja in pojansila glede priprave ponudb, a najkasneje do 14. januarja. 

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.