Naslovnica Trendi Pojoča Maša, Barbie in Enchantimals so Minimaxove novembrske novosti

Pojoča Maša, Barbie in Enchantimals so Minimaxove novembrske novosti

Avtor: Spletno Uredništvo

S podaljšanjem šolskih počitnic bodo otroci tudi ta teden preživeli več časa pred ekrani. Na otroškem televizijskem programu Minimax pa so v mesec november zakorakali z več novostmi, kot so animirane serije Maša in medved, Barbie, Enchantimals… 

Maša bo celemu svetu pokazala svoj razkošen pevski talent (foto: PR IPPR) 

 

Na otroškem televizijskem programu Minimax so napovedali, da bo mesec november v znamenju petja, plesa, zabavnih dogodivščin in najbolj popularnih risanih junakinj. Že včeraj se je z dvema zaporednima epizodama na ekrane vrnila popularna risanka ‘Maša in Medved’. To je bil dejansko začetek predvajanja četrte sezone te animirane serije, ki se imenuje ‘Mašine pesmice’, minila pa bo v znamenju plesa in petja.

»Navihana Maša vas bo skupaj s svojimi gozdnimi prijatelji popeljala na razburljivo glasbeno popotovanje po svetu. Skozi pesmi bodoodkrivali kulturo in zanimivosti posamezne države. Že nestrpno čakate, kako bo nadobudna Maša v novi sezoni ‘kravžljala živčke’ svojim prijateljem,« se sprašujejo na Minimaxu. Druga novost meseca bo muzikal o prigodah ‘Princese Barbie’ in njenih prijateljic.

Na sporedu bo v soboto, 14. novembra, zgodba pa govori o tem, kako princese Barbie in njene prijateljice obiščejo princeso Amelio v deželi Floravia, med seboj zelo podobni princesi pa se odločita, da zamenjata vlogi. Zadnja novost meseca pa bo na vrsti šele v torek, 24. novembra, ob 8. uri zjutraj na TV vračajo tudi ‘Enchantimals’ in sicer z reševalno akcijo v ‘Snežni dolini’.

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.