Naslovnica Oglaševanje Pogostitev za vse priložnosti

Pogostitev za vse priložnosti

Avtor: Spletno Uredništvo

Potrebujete prigrizek po poslovnem srečanju s pomembnimi partnerji? Želite vrhunsko pogostiti VIP goste proslave ali podobnega javnega dogodka? Bi radi vašim najbližjim pripravili originalno in hkrati okusno pogostitev za vaš rojstni dan, rojstvo otroka, pomemben jubilej ali kar za poroko?

Foto: https://pxhere.com/en/photo/1017225

V podjetju Halo Erik se že vrsto let z ljubeznijo in predanostjo posvečamo pripravi najrazličnejših vrst hrane, pri čemer ima catering posebno mesto. Gre namreč za pravcato kreativno umetnost, pri kateri hrana hkrati postane vizualna poezija za oči in skozi tihožitje prelivajočih se okusov tudi pravi balzam za vašo dušo.

Catering Ajdovščina, Vipavska dolina vam za vaše najpomembnejše dogodke nudi sodobno kreativnost, ki se prepleta z doma pridelanimi dobrotami in s pristno primorsko kulinariko.

V Cateringu Ajdovščina, Vipavska dolina smo vam zaradi naših dolgoletnih izkušenj z različnih področij priprave hrane (kosila, pice, slaščičarski izdelki …) vedno na voljo za uporabne nasvete glede hrane in pijače vašega dogodka, pa tudi glede izbire lokacije, če se morda ne morete odločiti oziroma ste v hudi dilemi.

V našem podjetju kuharski mojstri pripravljajo pogostitve za vse priložnosti, kot so poroke, obletnice, rojstni dnevi, poslovna srečanja, mature in valete, krsti, obhajila, birme, pogrebi, upokojitve, pikniki, fantovščine in dekliščine, pikniki in vse vrst zabav…

cateringu Ajdovščina, Vipavska dolina so vam na voljo različne vrste cateringa – sladki in slani catering, zajtrki, pogostitve med odmori oz. coffee break, vse za coctail party-e, hladni bife, hladno- topli bife, vse za piknike in pa tudi gala kosilo ali večerja s postrežbo.

O zadovoljstvu vseh strank, o naših odličnih referencah, o ugodnih cenah, o našem vrhunskem odnosu do hrane, do strežbe in do gostov v cateringu Ajdovščina, Vipavska dolina pa najlepše pričajo številke.

Na leto namreč pripravimo okrog 500 zasebnih pogostitev, od katerih jih je več kot tretjina posvečenih porokam. Glede na našo lokacijo in glede na dejstvo, da naše catering aktivnosti izvajamo predvsem na področju osrednje Primorske, je tako visoko število porok najboljša potrditev, da so ljudje z nami zelo zadovoljni.

Naročnik oglasa je Halo Erik

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.