Naslovnica Oglaševanje Kepica sladoleda vedno pričara nasmeh na obraz

Kepica sladoleda vedno pričara nasmeh na obraz

Avtor: Spletno Uredništvo

Vam je vroče in si želite nekaj osvežilnega ter hkrati okusnega? Bi se radi usedli v senco in v miru uživali nekaj minut? Ste se naveličali klasičnih okusov sladoledov in bi radi poskusili nekaj novega? Vas je zamikal okus vrhunskega doma izdelanega sladoleda?

Foto: https://www.facebook.com/sladolednaoaza

Podjetje HALO ERIK vas obvešča, da je pravi kraj za vas Sladoledni vrt Bambola Ajdovščina, ki se nahaja v neposrednem v središču mesta. V senci dreves in rahli osvežujoči sapici bodo vaše brbončice ob degustiranju vrhunskega domačega sladoleda na naši terasi zagotovo prišle na svoj račun.

Sladoledni vrt Bambola Ajdovščina se ponaša s pisano paleto sladoledov, sladolednih prelivov, sorbetov, ledenih kav… Naša bogata ponudba se vseskozi malce spreminja, saj naši sladoledarji vedno radi poskusijo presenetiti s kakšnim novim okusom.

Tudi okusi strank se skozi čas spreminjajo, med sladoledi pa obstajajo eno sezonske uspešnice, oziroma hiti poletja. Eno poletje je tako ogromno povpraševanje po nekem okusu, naslednjo poletno sezono pa po povsem drugačnem okusu.

Naj gre za sladolede z okusom po sadju (jagoda, banana, limona…), raznih vrst oreščkov in orehov (lešniki, pistacija, kokos…), posebnih arom oz. začimb (vanilja, menta), različnih vrstah čokolade (klasična, temna, bela…), sladkih italijanskih okusov (straciatella, gianduia, nutella…), originalnih okusov (zuppa inglese) ali veganskih sladoledov (temna čokololada, mango),v Sladolednem vrtu Bambola Ajdovščina boste zagotovo našli nekaj posebnega zase.

O cenah, akcijah ‘dve kepici za ceno ene’ in ostalih promocijskih akcijah Sladolednega vrta Bambola Ajdovščina ne kaže izgubljati besed, saj nenehno mislimo na naše stranke in se vsak dan sproti trudimo, da vam pridemo nasproti tudi na področju cenovnih ugodnosti. Akcije na primer veljajo tako za klasične kornete, kot tudi za precej večje banjice.

Sladoledni vrt Bambola je pravi mali raj za vse navdušence izvrstnega sladoleda.

Naročnik oglasa je Sladoledni vrt Bambola

Članek je avtorsko zaščiten!

Povezani Članki

E-Novice

Prijavi se na pregled dogodkov in bodi na tekočem.